Θέσεις και υποψηφίους για το 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, έδωσε στη δημοσιότητα η εκπαιδευτική παράταξη της «Αγωνιστικής Παρέμβασης».

Αναλυτικά: «Βρισκόμαστε για δεύτερη φορά φέτος στην θέση να επιλέξουμε με την ψήφο μας την πορεία του κλάδου και του σωματείου. Αυτή την φορά οι επιλογές μας αφορούν την ομοσπονδία μας (ΟΛΜΕ). Ίσως το πιο καθοριστικό αποτέλεσμα των επιλογών μας θα έχει να κάνει με το κατά πόσο θα μπορούμε να αποκαλούμε την ΟΛΜΕ ‘’ομοσπονδία μας’’. Αν θέλουμε πράγματι η ΟΛΜΕ να ξαναγίνει η ομοσπονδία μας  έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια θα πρέπει να αλλάξουμε τους συσχετισμούς που επικρατούν στο ΔΣ της. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε την γραφειοκρατία των κυβερνητικών παρατάξεων του ΔΣ να υπονομεύει τους αγώνες του κλάδου. Να παίρνει το μέρος του υπουργείου, να τρομοκρατεί και να εκφοβίζει αντί να είναι δίπλα στους εργαζόμενους. Δεν μπορεί να εξακολουθεί να εκφράζει τον κλάδο το τμήμα εκείνο του ΔΣ που υπονόμευσε ανοιχτά την απεργία-αποχή. Εκείνο το τμήμα που φρόντισε να ξαναστείλει τον κλάδο στο σπίτι του μετά την συμμετοχή στην απεργία του Οκτώβρη.

   Οι εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της πατρίδας μας όσο και στο διεθνές περιβάλλον δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Ο πόλεμος χρησιμοποιείται για μια φορά ακόμα για να επιλυθούν προσωρινά τα αδιέξοδα του συστήματος. Ξανά το αίμα των λαών εξαργυρώνεται σε κέρδη και σφαίρες επιρροής. Χρειαζόμαστε και για τον λόγο αυτό ένα σωματείο και μια ομοσπονδία που θα είναι δίπλα μας, που θα εκφράζει και θα οργανώνει τους αγώνες μας για την ειρήνη και την κοινωνική πρόοδο για όλους τους λαούς.

   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, ενισχύστε στις εκλογές τις δυνάμεις που ούτε πούλησαν τον κλάδο αλλά ούτε το έβαλαν στα πόδια. Τις δυνάμεις που με νύχια και με δόντια, ενάντια σε εχθρούς και ‘’φίλους’’, πάλεψαν ακόμα και μετά το ξεπούλημα. Ενισχύστε τις δυνάμεις που δεν έκαναν τον τιμητή και τον απουσιολόγο των αγώνων αλλά προσπάθησαν -και πολλές φορές κατάφεραν- να ανοίξουν δρόμο με τον συντονισμό των πρωτοβάθμιων σωματείων.

ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ  ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΔΕΥΤΕΡΑ   23/5,  19:00 μ.μ.,  στο  αμφιθέατρο  του  6ου ΓΕΛ  (δεν δόθηκε συνδικαλιστική άδεια).

ΚΑΙ   ΣΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΓΙΑ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ    ΤΕΤΑΡΤΗ  25/5,       14:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.   ΣΤΟ  1Ο ΓΕΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ

Στην προσπάθεια απαξίωσης και κατάργησης των σωματείων  απαντάμε με τη μαζική συμμετοχή μας!

Στις εκλογές για αντιπροσώπους της ΕΛΜΕ, στηρίξτε τη γραμμή του αγώνα.”

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  

(ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ)

Επώνυμο Όνομα Ειδικότητα         Σχολείο
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕ02 8Ο  ΓΕΛ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ02 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ11 ΓΥΜΝΑΣΙΟ &ΛΤ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ87.02 ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕ87.02 ΕΠΑΛ  ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ82 ΕΠΑΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ79.01 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ02 ΓΥΜΝΑΣΙΟ &ΛΤ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΑΣΩ ΠΕ02 7ο ΕΠΑΛ
ΚΑΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕ04 7ο ΕΠΑΛ
ΚΑΤΣΑΝΤΑΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΕ02 10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΚΟΝΤΕΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕ82 7ο ΕΠΑΛ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕ02 ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΛΤ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ
ΛΙΑΠΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕ01.19 7ο ΕΠΑΛ
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ82 1ο ΕΠΑΛ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ03 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΜΠΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ11 2ο ΓΕΛ – 1ο ΕΠΑΛ
ΝΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ08 11ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΓΥΜΝ.  ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕ02.02 2ο ΕΠΑΛ
ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕ80 ΓΕΛ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ
ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ03 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ02 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ01 ΓΥΜΝΑΣΙΟ &ΛΤ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΤΑΖΕ  ΒΑΣΩ ΠΕ89.01 4ο ΕΠΑΛ
ΤΣΙΜΠΟΛΗ ΚΙΚΗ ΠΕ01 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΧΑΡΧΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ86 7ο ΕΠΑΛ
ΨΑΡΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ06 2ο ΕΠΑΛ
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω