Για το πόσο την επηρέασε το διαζύγιο των γονιών της, τους τρεις γάμους της αλλά και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στον χώρο της δουλειάς της μίλησε η Κοραλία Καράντη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

«Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός, δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός γιατί πίστευε ότι ο λόγος που χώρισαν από τη μητέρα μου ήταν που και εκείνη ήταν ηθοποιός. Ήταν κάτι που τον τραυμάτισε και αυτό πέρασε και στη σχέση του μαζί μου. Εγώ όσο ήμουν νέα δε μπορούσα να το διαχειριστώ και κουβάλησα αυτό το τραύμα μέχρι την εποχή που αρρώστησε και τα δυο τελευταία χρόνια της ζωής του μπόρεσα να τον βοηθήσω και να είμαι κάπως σαν νοσοκόμα του. Ήταν το δώρο που μου έκανε η ζωή για να μου δώσει κάτι που μου είχε στερήσει.

Δεν υπάρχει παιδί που να μεγαλώνει χωρίς τους δυο γονείς του και να μην κουβαλάει κάτι. Το διαζύγιο των γονιών μου ήταν και ο λόγος που παντρεύτηκα πολύ νέα. Παντρεύτηκα μια φορά σε κάθε αρχή δεκαετίας της ζωής μου. Μια στην αρχή των 20, μετά των 30 και μετά των 40. Είχα μεγάλη αγωνία να το φτιάξω όλο αυτό. 

Είχα άγχος μη πληγωθεί το παιδί μου από το διαζύγιο με τον πατέρα του. Ήταν βέβαια παρών ο πατέρας του, αλλά όχι όσο θα ήθελε ο μικρός…. Τον γιο μου τον έπαιρνα πολύ λίγες φορές μαζί μου στη δουλειά γιατί φοβόμουν. Δεν ήθελα να κολλήσει αυτό το μικρόβιο» εξομολογήθηκε η Κοραλία Καράντη.

«Μόνο που υπάρχει κανείς δέχεται πισώπλατα μαχαιρώματα. Αυτό υπάρχει παντού, όχι μόνο στη δική μας δουλειά. Αυτά που έχω αναφέρει σχετικά με παρενοχλήσεις που έχω δεχτεί είναι περιπτώσεις των νεανικών μου χρόνων. Είναι αδύνατον μια γυναίκα να περπατήσει στον κόσμο και να μη συναντήσει τον κακό λύκο απλώς κάποιες γυναίκες έχουν την ατυχία να τον συναντήσουν  και να μετρήσουν όλα του τα δόντια.

Οι περιπτώσεις που έχω αναφέρει ήταν πολύ τραυματικές όταν έγιναν αλλά επιβίωσα. Φυσικά και φοβήθηκα μη τυχόν και χάσω δουλειές αλλά δεν υποχώρησα» ανέφερε σε άλλο σημείο σχετικά με τις παρενοχλήσεις που έχει βιώσει η ίδια στον χώρο εργασίας της.

Περισσότερα Εδω