Το περασμένο Σάββατο 23/9 πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι.

Ο γιος του ζευγαριού που είναι μαζί δυο περίπου χρόνια, ήρθε στη ζωή στις 21 Σεπτεμβρίου του 2022 για να συμπληρώσει με τον πιο όμορφη τρόπο τον έρωτά τους. Το ζευγάρι επέλεξε να ονομάσει τον γιο του “Αλέξανδρο” καθώς όπως έχουν πει, ήθελαν να είναι ένα όνομα που θα τους αρέσει και θα είναι συνδεδεμένο με την Ελλάδα. (δες εδώ φωτογραφίες από τους λαμπερούς καλεσμένους της βάπτισης του γιου τους)

Το βράδυ της Πέμπτης 28/9 η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια σειρά φωτογραφιών από την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα και έγραψε,

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας.  Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική ( ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεισφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει).

Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε.

Για να πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια-πρώτα γενέθλια του Άλεξ μας έτσι ακριβώς όπως τα ονειρευόμασταν έβαλαν πολλοί άνθρωποι το χεράκι τους, ειλικρινά δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνους!»

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω