Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους, η κόρη της Σοφίας Βόσσου Ερασμία Μάνου και ο εκλεκτός της καρδιάς της Βασίλης Δημάκης υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης μέσα στις φυλακές.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 4 Μαΐου, η Ερασμία Μάνου πέρασε το κατώφλι των φυλακών για να συναντήσει τον αγαπημένο της και να κάνουν το επόμενο επίσημο βήμα στη σχέση τους.

Εκεί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες που εξασφάλισαν τις πρώτες δηλώσεις της Ερασμίας Μάνου.

«Νιώθω περίεργα… Για ποιο λόγο παντρεύεται κάποιος; Για τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι κι εγώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο» ανέφερε η Ερασμία Μάνου.

«Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου» πρόσθεσε από τη δική της πλευρά η Σοφία Βόσσου.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Όλα καλά. Συγικνημένοι είμαστε και οι δυο. Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Υπογράψαμε. Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φίλες μου, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δε μπορούμε να το γιορτάσουμε, μακάρι να μπορούσαμε. Αν θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα. Εμείς καθίσαμε λίγο παραπάνω μαζί. Παιδί, πρώτα ο Θεός επιθυμούμε να κάνουμε.΄Ελπίζουμε σε λίγους μήνες να είναι έξω» είπε αμέσως μετά τον πολιτικό της γάμο η Ερασμία Μάνου.

Περισσότερα Εδω