Ιδιαίτερη περίοδος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία πρόσφατα μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω instagram, όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της. Μέχρι στιγμής μάλιστα, η ίδια κρατά μακριά από τη δημοσιότητα το όνομα του συντρόφου της, ο οποίος αποφεύγει την οποιαδήποτε επαφή με τα media.

Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε στο Καλοκαίρι #Not μιλώντας για τις ευχάριστες εξελίξεις της προσωπικής της ζωή…

“Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία γάμου και αυτό είναι το πρόβλημά μου, όλες αυτές τις ημέρες που έγινε η πρόταση. Σκεφτόμαστε την εκκλησία, τον παππά γιατί για εμένα το μυστήριο του γάμου είναι κάτι πάρα πολύ ιερό. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κάνω τον γάμο μου πανηγύρι”, είπε αρχικά για τα σχέδια του γάμου της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ρωτήθηκε και για την κουμπάρα του γάμου της…

“Κουμπάρα θα είναι μια παιδική μου φίλη, δεν την ξέρετε. Είναι η μοναδική μου παιδική φίλη, με την οποία έχουμε μεγαλώσει μαζί από μωρά. Τη λένε Χρυσηίδα και είναι ο μόνος άνθρωπος που με ξέρει καλύτερα κι απ΄ όσο ξέρω εγώ τον εαυτό μου”, αποκάλυψε μιλώντας στο Καλοκαίρι #Not

 

Περισσότερα Εδω