Μπαμπάς για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας. “Ετοιμαστείτε, έρχεται ο Αλέρτας Junior” δηλώνει ο ίδιος ενθουσιασμένος στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και εξομολογείται πως από τη στιγμή που έμαθε πως η σύντροφός του Νάγια Φωτοπούλου είναι έγκυος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η πανέμορφη Νάγια, έχει κλέψει την καρδιά του Διονύση Αλέρτα και από τη μέρα που γνωρίστηκαν είναι αχώριστοι. Εκείνη, είναι δασκάλα, και σε αντίθεση με τις προηγούμενες σχέσεις του pastry chef δεν έχει καμία σχέση με το χώρο του θεάματος, κάτι που όπως φαίνεται λειτούργησε θετικά για τον μεταξύ τους δεσμό.

Η σχέση τους μετρά έναν χρόνο ενώ στα τέλη του προηγούμενου έτους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη ενώ το μωράκι που πρόκειται να έρθει στον κόσμο σε περίπου πέντε μήνες για να συμπληρώσει την ευτυχία τους δεν ήταν κάτι που προέκυψε τυχαία αλλά κάτι που επιθυμούσαν και οι δυο πολύ.

“Όλα έγιναν από μόνα τους χωρίς να πιέσουμε κάτι. Ξυπνάει πρωί, έχει ένα πρόγραμμα που μου ταιριάζει γιατί μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για μια κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη στο να εκτίθεται οπότε προσπαθώ όσο μπορώ να την προστατεύω” είχε δηλώσει στην αρχή της γνωριμίας τους ο Διονύσης Αλέρτας.

Περισσότερα Εδω