Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού είναι αναμφισβήτητα η πρόταση γάμου. Μια από τις ομορφότερες αναμνήσεις για ένα ερωτευμένο ζευγάρι που σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας κοινής ζωής. Το πρώτο βήμα πριν το γάμο που θα επισφραγίσει την αγάπη τους.

Στον κόσμο της showbiz έχουμε δει πολλές προτάσεις γάμου από τις πιο κλασικές έως τις πιο ευφάνταστες και λαμπερές με τους υποψήφιους γαμπρούς να βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν ο καθένας την αγαπημένη του, τη σύντροφο που έχουν επιλέξει να γίνει η γυναίκα της ζωής τους.

Παρακάτω θα θυμηθούμε τις πιο πρόσφατες προτάσεις γάμου που μας εντυπωσίασαν. Μοναδικές στιγμές γεμάτες αγάπη και ρομαντισμό.

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοιλέδης

Ο Άρης Σοιλέδης οργάνωσε μια πρόταση γάμου υπερπαραγωγή για την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά πάνω σε σκάφος. Η όμορφη παρουσιάστρια, που την περασμένη σεζόν βλέπαμε στην εκπομπή “Σου κου family” στον ΣΚΑΪ και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πλέον ήρθε η στιγμή να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

Έτσι στις 24 Ιουλίου 2021, ο Άρης Σοιλέδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, ορισμένα στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που έκανε στην Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα είπε το πολυπόθητο “ναι” στον αγαπημένο της πάνω σε ένα σκάφος γεμάτο κόκκινα τριαντάφυλλα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στις 19 Ιουλίου 2021 ότι ο αγαπημένος της, της ζήτησε να παντρευτούν ανήμερα των 31ων γενεθλίων της, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους followers της. Το γνωστό μοντέλο μας έδειξε το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της χωρίς να κρύβει πόσο ευτυχισμένη είναι.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη και ανέφερε πως δεν έχουν ορίσει ακόμα ημερομηνία γάμου με τον σύντροφό της τονίζοντας πως για εκείνη το μυστήριο του γάμου είναι κάτι πολύ ιερό, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως κουμπάρα της θα είναι μια πολύ καλή της φίλη.

Τζούλια Νόβα – Μιχάλης Βιτζηλαίος

Η Τζούλια Νόβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πρόσφατα αρραβωνιάστηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ξανθιά καλλονή, που γνωρίσαμε στο τηλεπαιχνίδι του Star, “Τροχός της τύχης” δίπλα στον Πέτρο Πολυχρονίδη, μετά από μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Γεμάτη ευτυχία, η Τζούλια Νόβα, μιλώντας πριν μερικές ημέρες στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της. «Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ξανθιά καλλονή χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Αννέτ Αρτάνι

Από τις πιο πρόσφατες προτάσεις γάμου είναι και εκείνη που δέχτηκε η Αννέτ Αρτάνι κατά τη διάρκεια των διακοπών με τον σύντροφό της στη χώρα μας. Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να ταξιδέψει από την Αμερική στην Ελλάδα για να περάσει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τον σύντροφό της και το γιο της, Γρηγόρη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφτηκε την Ακρόπολη και τότε ο σύντροφός της γνωστής τραγουδίστριας της επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη καθώς της έδωσε ένα εντυπωσιακό

μονόπετρο και της ζήτησε να παντρευτούν. Ορισμένα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή στιγμή μοιράστηκε, συγκινημένη και ενθουσιασμένη, η Αννέτ Αρτάνι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Κρίστη Καθάργια – Γιώργος Μαυρίδης

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργια πριν από ένα χρόνο, όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Έτσι φέτος, με το χιούμορ που τους χαρακτηρίζει, σημείωσαν πως τη φετινή χρονιά γιορτάζουν “επέτειο” πρότασης γάμου.

Ο παρουσιαστή θυμήθηκε την πρωτότυπη πρόταση γάμου που είχε κάνει πέρσι στην σύντροφό του, στην παραλία μαζί με τους τετράποδους πιστούς τους φίλους και μοιράστηκε στο Youtube, στις 25 Ιουλίου 2021 ένα video από εκείνη την ημέρα.

Γκαετάνο Καστροβίλι – Ρακέλε Ριζαλίτι

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, Γκαετάνο Καστροβίλι, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο Euro 2020 που αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια Ευρώπης, έκανε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Ρακέλε Ριζαλίτι.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ζήτησε από την αγαπημένη του να ενώσουν τις ζωές τους σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος, ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση. Πιο συγκεκριμένα γονάτισε σε ένα στολισμένο μπαλκόνι με κόκκινα λουλούδια στη Φλωρεντία ζητώντας από την σύντροφό του να παντρευτούν και εκείνη ενθουσιασμένη είπε το πολυπόθητο “ναι” στον αγαπημένο της. Μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δημοσίευσε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στις 19 Ιουλίου 2021, δύο στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή στιγμή σημειώνοντας στην ανάρτησή του: “She said YES”.

Μαξ Κρούζε – Dilara Mardine

Πρόταση γάμου είχαμε και στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο και μάλιστα σε live μετάδοση. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, Μαξ Κρούζε μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Σαουδικής Αραβίας με σκορ 3-2 στο ποδόσφαιρο ανδρών αποφάσισε να κάνει την έκπληξη. Σε δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα, στις 25 Ιουλίου 2021, γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Dilara Mardine παρουσιάζοντας όσα ήθελε να πει και τυπωμένα σε μπλούζα που φορούσε.

Μια φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού έχει δημοσιεύσει και η Dilara Mardine, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω