Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα». 

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του, τη σειρά «Έτερος εγώ» ενώ αναφέρθηκε και στους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι.

«Κάνω κάτι όπως το έχω ονειρευτεί, χωρίς να σκέφτομαι βαθμούς δυσκολίας για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά, την κάνω από αγάπη. Δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της ναυτιλίας και ζω από εκεί. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που θέλω χωρίς εκπτώσεις».

Για την σειρά Έτερος Εγώ, ο Σωτήρης Τσαφούλιας δήλωσε: «Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το ‘Έτερος Εγώ – Νέμεσις’. Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα».

Για τον λόγο που δεν μπήκε τελικά η σειρά στο Netflix, ο σκηνοθέτης εξήγησε: «Ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο Netflix. Υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες και δεν προχώρησε. Το Netflix ήθελε να έχει τη σειρά παγκόσμια ενώ η ελληνική πλατφόρμα ήθελε να το διαχειρίζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Είναι αστρονομικά το ποσά του Netflix. Όταν μου είπαν το μπάτζετ τους είπα ‘παιδιά μπορώ να το κάνω και με τα μισά’».

«Μπήκα πολύ ρομαντικά στον χώρο αυτό και δέχτηκα bullying. Όταν διάβαζα τις πρώτες κριτικές έλεγα έκανα τόσο κακό στην ανθρωπότητα;’. «Κάνω κάτι όπως το έχω ονειρευτεί, χωρίς να σκέφτομαι βαθμούς δυσκολίας για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά, την κάνω από αγάπη. Δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της ναυτιλίας και ζω από εκεί. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που θέλω χωρίς εκπτώσεις», σημείωσε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Σχετικά με την απόφαση ορισμένων ηθοποιών να αφήσουν το θέατρο για να πάνε σε ριάλιτι, ο Σωτήρης Τσαφούλιας σχολίασε: «Τον τελευταίο καιρό, οι παίκτες του Survivor πήραν τη θέση των ηθοποιών στα σίριαλ και ήρθε η αντεπίθεση των ηθοποιών».

Περισσότερα Εδω