Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor All Star. Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ξεκινά απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Στην All Star εκδοχή του Survivor πέρα από τους καλύτερους παίκτες του, θα παρακολουθήσουμε και μια εντελώς διαφορετική έναρξη σε σχέση με εκείνες των προηγούμενων ετών. Συγκεκριμένα, θα δούμε τους παίκτες να απολαμβάνουν στιγμές που τους επόμενους μήνες θα τους λείψουν αρκετά.Στη συνέχεια όμως, αν και οι Survivors νομίζουν πως ξέρουν τι τους περιμένει στο παιχνίδι, οι αλλαγές που θα συναντήσουν, θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν.

Το πάρτι υποδοχής με το οποίο ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει τους παίκτες στο νησί διαδέχεται ο πρώτος αγώνας ο οποίος οδηγεί σε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο. Οι Survivors γίνονται Μπλε και Κόκκινοι και μπαίνουν στην αρένα για τα πρώτα ματσαρίσματα! Η μαχητικότητά τους χτυπάει κόκκινο και η συνέχεια είναι απρόβλεπτη!

Οι πρώτες στιγμές στην παραλία δείχνουν και τις πρώτες παρέες ενώ το Συμβούλιο του Νησιού θα αναδείξει και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιο όνομα θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός;

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι γεμάτη προκλήσεις με αγωνίσματα ασυλίας και ένα αγώνισμα επάθλου, δύο ακόμα Συμβούλια Υποψηφιοτήτων θα αναδείξουν τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ την Τετάρτη ένας Survivor θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο

Περισσότερα Εδω