Το Survivor 4 θύμισε παλιές καλές εποχές ριάλιτι, με τον ΣΚΑΙ να ολοκληρώνει με επιτυχία την Prime Time ζώνη της τηλεοπτικής σεζόν. Και φέτος, το ριάλιτι επιβίωσης είχε μακρά διάρκεια, αν σκεφτεί κανείς πως οι συμμετέχοντες έζησαν στην καλύβα τους για παραπάνω από έξι ολόκληρους μήνες. Μεγάλος νικητής, ο Σάκης Κατσούλης.

Εσύ θυμάσαι όλους τους νικητές του Survivor του ΣΚΑΙ;

Το 2017 ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαιώνει όλα τα προγνωστικά τα οποία τον ήθελαν νικητή. Ο Ντάνος του Survivor κερδίζει την πρώτη θέση για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και μια ξαφνική δημοσιότητα η οποία στη συνέχεια θα του ανοίξει μια πόρτα στην τηλεόραση.

Το 2018 ο personal trainer, Ηλίας Γκότσης θα βρεθεί στην πρώτη θέση του μεγάλου τελικού, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς. Την επόμενη χρονιά, η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία συμμετείχε για δεύτερη φορά στο Survivor, τα καταφέρνει άψογα παίρνοντας την πρωτιά αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιουλίου οι τίτλοι τέλους έπεσαν και για το Survivor 4 με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται σε μεγάλο νικητή. Ο 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας από την πρώτη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, ξεχώρισε για τις αγωνιστικές του αποδόσεις, ενώ απασχόλησε το τηλεοπτικό κοινό με τα… σενάρια για την προσωπική του ζωή.

O Σάκης Κατσούλης σε φωτογραφία από καλοκαιρινές του διακοπές, πριν τη συμμετοχή του στο Survivor.

Πάντα fit ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Σε πρόσφατη φωτογραφία από τις διακοπές του.

Ως personal trainer, ο Ηλίας Γκότσης έχει το απόλυτο κορμί και η νέα του φωτογραφία με μαγιό ενθουσίασε τις θαυμαστριές του.

Εντυπωσιακή, με κόκκινο πουά μαγιό, η Κατερίνα Δαλάκη, η μοναδική γυναίκα νικήτρια για το Survivor του ΣΚΑΙ.

Περισσότερα Εδω