Μοιράσου το αρθρο!

Υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμό θα διοργανωθεί στη Σκιάθο τουριστική ημερίδα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, στα πλαίσια της ενημέρωσης των μελών της αλλά και γενικότερα όλου του επιχειρηματικού κοινού της Σκιάθου, για τα επίκαιρα θέματα στον τομέα του τουρισμού, συνδιοργανώνει μια τουριστική ημερίδα, με το Υπουργείο Τουρισμού και με το «Μητροπολιτικό Κολλέγιο», υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε δύο θεματικές ενότητες.

Η πρώτη ενότητα (11:00 – 14:00) θα έχει ως θέμα: «Ανάπτυξη Τουριστικών Επιχειρήσεων στη Πράξη» με ομιλητή τον κ. Τάσο Γούσιο.

Η δεύτερη ενότητα (18:00 – 21:00) θα έχει ως θέμα: «Λειτουργία Τουριστικών Μονάδων εν όψει Θερινής Περιόδου, Ζητήματα Αδειοδοτήσεων, Ελέγχων και Τήρησης Διοριών» με ομιλητή τον κ. Νικόλαο Σαρούκο.

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μπούρτζι και στοχεύει στην ενημέρωση των ξενοδόχων και στην επίλυση ερωτημάτων και προβλημάτων, που σχετίζονται με τις θεματικές ενότητες.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, έστω σε μια από τις δυο θεματικές ενότητες.
Οι ιδιότητες των ομιλητών: Τάσος Γούσιος: BSc Μαθηματικά και Στατιστική, ΜΒΑ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων MSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού
«Μητροπολιτικό Κολλέγιο» και Νικόλαος Σαρούκος: Προϊστάμενος Ελέγχου, Επιθεωρήσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας Υπουργείου Τουρισμού Διεύθυνση Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας.

Περισσότερα Εδω