Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Νέα Δημοκρατία Λάρισας, αναφέρει τα εξής: Η Νέα Δημοκρατία την προηγούμενη εβδομάδα ολοκλήρωσε τις εργασίες του 14ου συνέδριου της μέσα από διαδικασίες στις οποίες συμμετείχαν 2.500 σύνεδροι και 6.000 παρατηρητές από όλη την Ελλάδα, ενώ οι ομιλητές στις έξι θεματικές ενότητες ξεπέρασαν τους 270.

Μια εβδομάδα μετά το συνέδριο η Νέα Δημοκρατία που πρωτοστατεί  για 47 χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου, συνεχίζει να  λειτουργεί μέσα από διαδικασίες ενός Δημοκρατικού Ευρωπαϊκού σύγχρονου κόμματος.

Συνεδρίασε η Π.Ε. και  παράλληλα ορίστηκαν  οι Επικεφαλής Γραμματειών και ο Προέδρος Διοικούσας Επιτροπής  Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας ώστε οι Γραμματείες του κόμματος να συνεχίσουν την οργανωτική και λειτουργική τους ανάπτυξη διατηρώντας μια αμφίδρομη σχέση με την Ελληνική  κοινωνία και τις αγωνίες της.

Δυστυχώς την ίδια στιγμή που η Νέα  Δημοκρατία κάνει βήματα μπροστά,  τα κόμματα που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη και την διακυβέρνηση του Ελληνικού λαού ασχολούνται με τον αυτοπροσδιορισμό τους στο όνομα και στο έμβλημά τους, ή στην κινητοποίηση για μαζική συμμετοχή σε διαδικασίες παρωδία εσωκομματικής σκοπιμότητας.

Η ΔΕΕΠ Νέα Δημοκρατία Λάρισας συμμετείχε στις εργασίες του 14ου Συνεδρίου μαζικά με αιρετούς και εξ οφίτσιο συνέδρους καθώς και με  παρατηρητές. Οι Λαρισαίοι σύνεδροι ομιλητές εξέφρασαν τις αγωνίες των κατοίκων του νομού αλλά και προτάσεις στο ακροατήριο του συνεδρίου.

Η ΔΕΕΠ  Λάρισας εκφράστηκε συντονισμένα μέσα από  άριστη συνεργασία και συνεννόηση με τους Βουλευτές, αλλά και το σύνολο των  τοπικών συνέδρων  με κοινή συνιστάμενη τις προτεραιότητες του νομού.

Οι εργασίες του 14ου συνεδρίου και η εκλογή του ανώτατου συλλογικού οργάνου της παράταξής, της ΠΕ, σηματοδότησαν επίσης το κλείσιμο του κύκλου συμμετοχής και προσφοράς τριών μελών  της Περιφερειακής μας Οργάνωσης που αποφάσισαν να μην είναι ξανά υποψήφιοι και την εκλογή ενός νέου προσώπου.

Ως ΔΕΕΠ Λάρισας συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την προσφορά τους, τους φίλους συνοδοιπόρους, Ηρακλή Γερογιώκα, Κώστα Νινίκα, Χάρη Τσιλιάκο που θα συνεχίσουν να υπηρετούν τη Νέα Δημοκρατία από άλλες θέσεις ευθύνης  και συγχαίρουμε και ευχόμαστε δύναμη στον Αχιλλέα Κέλλα που εκλέχθηκε στην ΠΕ.

Ενωμένοι συνεχίζουμε πιο δυναμικά από ποτέ, δίπλα σε κάθε πολίτη!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω