Στο κυβερνητικό κλιμάκιο που περιόδευσε στο νομό Καρδίτσας με επικεφαλής τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Διονύση Σταμενίτη συμμετείχε και ο βουλευτής του νομού Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο μαζί με τους Καρδιτσιώτες βουλευτές, Γιώργο Κωτσό και Αριστοτέλη Σπάνια, επισκέφθηκε το πρωί το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα από το ΔΣ του νοσοκομείου κι στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης, με το Δήμαρχο, κ. Βασίλη Τσιάκο, Δημοτικούς Συμβούλους και κατοίκους της περιοχής.

Αργότερα επισκέφθηκαν τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και τον Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεο, ο οποίος τους υποδέχτηκε, μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή Άντρη Παράσχου.

Επόμενη στάση ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού, όπου στο τραπέζι τέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τους ΤΟΕΒ της Θεσσαλίας και τα νέα δεδομένα ενώ σειρά είχε ένας καφές κι ένας περίπατος στο κέντρο της Καρδίτσας, στάση στο περίπτερο της ΝΟΔΕ και συνομιλία με τους κατοίκους της πόλης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδας Σοφάδων και σε τοπικό εργοστάσιο τομάτας, με την παρουσία του δημάρχου Σοφάδων Δημοσθένη Κατσή.

Στο τέλος της ημέρας η επίσκεψη στα περίφημα Λουτρά Σμοκόβου και η περιοδεία στο νομό Καρδίτσας έκλεισε με το χωριό της Ρεντίνας, στα Άγραφα, όπου ήταν παρούσα και η κα. Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα το κλιμάκιο της ΝΔ κατάφερε να επισκεφθεί σημαντικά σημεία του νομού, ο οποίος επλήγη σοβαρά κατά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ο Χρήστος Καπετάνος προχώρησε στις εξής δηλώσεις αργά το βράδυ μετά το πέρας των επισκέψεων:

«Με χαρά συμμετείχα στο κλιμάκιο της κυβέρνησης όπου με επικεφαλής τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύση Σταμενίτη, περιοδεύσαμε στον όμορο νομό της Καρδίτσας, μαζί με τους συναδέλφους βουλευτές Καρδίτσας και την υποψήφια ευρωβουλευτή με τη ΝΔ Άντρη Παράσχου.  Η οικειότητα με την οποία απευθύνομαι στους Καρδιτσιώτες είναι μεγάλη, καθώς οι δυο γειτονικοί νομοί ομοιάζουν, ενώ πρόσφατα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε από κοινού την πρωτόγνωρη κακοκαιρία που έπληξε όλη τη Θεσσαλία.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νομών μας είναι κοινά, καθώς κοινή είναι και η πολιτική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών.

Οι αποζημιώσεις του ΥΠΑΑΤ και της Αρωγής, συνεχίζονται καθώς μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης το πρόγραμμα της ανάκαμψης της Θεσσαλίας.

Το μήνυμα είναι ένα ενόψει των ευρωεκλογών, η Κυβέρνηση είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι, η Ελλάδα πρέπει να έχει ηχηρή και σοβαρή εκπροσώπηση στην Ευρώπη για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, χωρίς πειραματισμούς».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω