Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας λίγο καιρό μετά το γάμο τους, ζουν την απόλυτη ευτυχία αφού τον μεγάλο τους έρωτα συμπλήρωσε ο ερχομός του γιου τους που γεννήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα. Και μπορεί η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια να είχε ένα δύσκολο τοκετό όπως δήλωσε η ίδια αλλά η ευτυχία που βρίσκει κοιτώντας τα μάτια του γιου της και του άντρα της είναι αρκετή για να εξαφανίσει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη!

Η Τζένη είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στο Happy Day για την καθημερινότητά της με το μωρό: “Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεό, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα… Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Κοιμάται το μωράκι το βράδυ, από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα”.

Σήμερα ο υπουργός Υγείας έχει τα γενέθλιά του και τη Τζένη του ευχήθηκε και δημόσια με μια λιτή αλλά πολύ γλυκιά ανάρτηση. Μια φωτογραφία με τον ίδιο να ατενίζει το μπλε της θάλασσας! Χρόνια πολλά #myman❤️ έγραψε η Τζένη κάτω από την φωτογραφία!

Περισσότερα Εδω