Στο φως ήρθε χθες μέρος της κατάθεσης της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου για το περιστατικό του βιασμού για το οποίο κατηγορείται ο ηθοποιός. Στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου αναφέρεται αρκετές φορές και στο όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα ο οποίος μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι”, έκανε το δικό του σχόλιο αποκαλύπτοντας και ποια είναι σήμερα η σχέση τους.

«Για μένα όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ ψυχοφθόρα και δε θέλω να μπω μέσα στην κατάθεση που έχει κάνει η Ελπίδα με την οποία μας συνδέουν πολύ φιλικές σχέσεις. Έχει κάνει μια κατάθεση, εγώ έχω κάνει μια παραπλήσια. Δε μπορώ να πω τώρα στην τηλεόραση τι ακριβώς έγινε.

Η κατάθεσή μου είναι παραπλήσια γιατί τα γεγονότα αυτά έχουν συμβεί αλλά στο δικαστήριο θα τα πούμε όλα με λεπτομέρειες. Από τη στιγμή που άρχισαν τα γεγονότα να γίνονται πάρα πολύ περίεργα και λόγω της θέσης του Προέδρου του ΣΕΗ που έχω, δεν ήθελα να έχω τέτοιου είδους επαφές και της το είχα πει γιατί, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός καθώς μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.

Θα έρθει η ώρα της δίκης και τότε ο καθένας θα πει την άποψή του πάνω στα γεγονότα και πιθανόν πάνω και σε άλλα γεγονότα και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Περισσότερα Εδω