Υπέροχες παραλίες και οι δύο, με κρυστάλλινα νερά, συνήθως βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις οικογενειών. Η Παλιουριά και η Κουτσουπιά, ίσως να είναι παραγκωνισμένες σε σχέση με τον Αγιόκαμπο και την Βελίκα, όμως οι επισκέπτες τους είναι φανατικοί και δεν αλλάζουν τις εν λόγω παραλίες για κανέναν λόγο.

Τελευταία όμως τόσο η Κουτσουπιά όσο και η Παλιουριά κερδίζουν την εκτίμηση και της νεολαίας που ανακαλύπτει αγαπημένα σποτς στις ακτές τους, προτιμώντας τόσο τα beach bar όσο και τις μη οργανωμένες παραλίες.

Η Παλιουριά

Η Παλιουριά είναι ένας μικρός παραλιακός οικισμός με τουριστική ανάπτυξη και πανέμορφο τοπίο. Βρίσκεται δίπλα και πριν από την Κουτσουπιά στον δρόμο για Κόκκινο Νερό. Η τοποθεσία είναι ονειρική γιατί συνδυάζει το πράσινο της πυκνής βλάστησης και το μπλε της θάλασσας. Μια παραλία πλήρως οργανωμένη με ταβέρνες, καφέ-μπαρ και ενοικιαζόμενα δωμάτια, είναι αμμουδερή με ελάχιστο βότσαλο. Ένα κομμάτι της παραλίας είναι σκεπασμένο από πλατάνια και έχει πάντα ίσκιο.

Κουτσουπιά

Η επόμενη παραλία μετά την Παλιουριά είναι η Κουτσουπιά. Βρίσκεται πάνω σε πλαγιά του Κισσάβου, δίπλα στη θάλασσα και σε μια καταπράσινη περιοχή. Στην Κουτσουπιά θα βρει κανείς beach bar, ταβέρνες και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια μπροστά στην παραλία.

Μια παραλία γραφική, με ψιλή άμμο και μικρό βότσαλο. Η νεολαία την προτιμάει για τα  beach parties της.

Δείτε το βίντεο του Λάμπρου Γκανά:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω