Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα για μια παρατεταμένη διαμονή που θα διαρκέσει έως τις 9/10. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο προς τον εαυτό σου και πρωταρχικός στόχος σου γίνεται η βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής και η προσωπική σου εικόνα. Τα πράγματα στα εργασιακά και η εξέλιξη της καριέρας σου θα βελτιωθούν μόλις μπορέσεις να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά για να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου με τον καλύτερο τρόπο. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να κάνεις ζωτικές αλλαγές και βελτίωσε τον τρόπο που επικοινωνείς με συναδέλφους. Αυτή η βδομάδα είναι ξεχωριστή για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά και την οικογένεια. Εάν είσαι μόνη, επιμελήσου την εμφάνιση σου, πάρε τα πάνω σου και γνώρισε νέα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ένα ξεχωριστό πρόσωπο με μια εκκεντρική προσωπικότητα που κερδίζει το ενδιαφέρον σου.

Ταύρος
Αυτή η βδομάδα θα σε διδάξει πολλά για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Θα γνωρίσεις πολλά πράγματα και ανθρώπους που θα αλλάξουν τις ιδέες σου με κάθε τρόπο. Είναι προτιμότερο να είσαι πιο ευέλικτη με τις σκέψεις σου, γιατί πρέπει να αλλάξεις ορισμένες προοπτικές στη ζωή σου. Η επίτευξη μιας καλής ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλίσεις το ότι παραμένεις ανοιχτή σε νέες και καλύτερες ευκαιρίες. Αντί να ξοδεύεις την ενέργεια σου σε πολύ δουλειά, εστίασε μόνο σε εκείνες τις εργασίες που είναι απαραίτητες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σε προδιαθέτει και σου δημιουργεί την ανάγκη για ξεκούραση και απόλαυση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Είναι ευκαιρία να κάνεις μια ισχυρή τονωτική ένεση στη σχέση σας και να γεφυρώσετε αποστάσεις. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να εμπιστευτείς τη θεά του έρωτα και να αφεθείς στα χέρια της. Έντονη κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες κρύβουν πραγματικές εκπλήξεις.

Δίδυμοι
Αυτή η βδομάδα που έρχεται θα δώσει μια σειρά από αποτελέσματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι χρήσιμο να βρίσκεσαι γύρω από ανθρώπους που είναι πετυχημένοι και σε παρακινούν, καθώς η παρουσία τους μπορεί να σε εμπνεύσει να φτιάξεις το δικό σου παιχνίδι ή πλάνο. Όσον αφορά την καριέρα και τα οικονομικά σου αυτή η βδομάδα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για δικτύωση κα επέκταση των επαγγελματικών σου συνδέσεων. Παρακολούθησε εκδηλώσεις του κλάδου σου ή λάβε μέρος σε διαδικτυακές κοινότητες που σχετίζονται με τον τομέα ενδιαφέροντος σου. Στη σχέση με τον αγαπημένο σου η επικοινωνία είναι το κλειδί που πρέπει να χρησιμοποιήσεις , προκειμένου να διατηρήσεις το ενδιαφέρον και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Καλλιέργησε την εμπιστοσύνη του και φρόντισε να προσθέσεις ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σας. Εάν είσαι μόνη, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και οι νέες γνωριμίες ενδιαφέρουσες.

Καρκίνος
Αυτή η βδομάδα σε ενθαρρύνει για μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία. Έκφρασε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα και ενθάρρυνε τους να κάνουν το ίδιο. Αυτή είναι η στιγμή για εμβάθυνση των συνδέσεων και ενίσχυση των δεσμών. Δείξε ενσυναίσθηση και συμπόνια στις αλληλεπιδράσεις και να είσαι πρόθυμη να αφουγκραστείς όσους το χρειάζονται. Ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα μείγμα έντασης και ευαισθησίας ταυτόχρονα. Όσον αφορά την καριέρα και τα οικονομικά σου αυτή η βδομάδα μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις και αβεβαιότητες. Είναι σημαντικό να παραμείνεις υπομονετική και να αφιερώσεις χρόνο για να αξιολογήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, φροντίζοντας να ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σου. Αν χρειαστεί αναζήτησε συμβουλές από έμπιστους μέντορες ή πρόσθετη εκπαίδευση για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου, καθώς φαίνεται να έχεις θέσει ψηλά των πήχη. Να θυμάσαι πως οι όποιες αποτυχίες, σε οδηγούν σε πολύτιμα μαθήματα και ευκαιρίες ανάπτυξης. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι δεσμευτικές.

Λέων
Αυτή η βδομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και αυτοέκφρασης. Πρόκειται να βιώσεις ένα κύμα ενέργειας και αυτοπεποίθησης που θα σε ωθήσει προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και λαμβάνεις τις ανταμοιβές των κόπων και προσπαθειών σου. Αυτή είναι εξαιρετική στιγμή για να αναλάβεις την ευθύνη, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να διεκδικήσεις τις ιδέες σου με σιγουριά. Οι ισχυρές ηγετικές σου ικανότητες θα αναγνωριστούν και θα εκτιμηθούν από τους γύρω σου. Χρησιμοποίησε αυτή τη δυναμική για να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου και να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια που θα συναντήσεις. Σε θέματα καρδιάς ο ρομαντισμός είναι παντού για σένα. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση περίμενε μια ανανεωμένη αίσθηση πάθους και σύνδεσης με τον αγαπημένο σου. Προγραμμάτισε ρομαντικές εξόδους ή εκπλήξεις με στοχαστικές χειρονομίες για να εμβαθύνεις το δεσμό σας. Εάν είσαι μόνη, η προσωπικότητα σου εκπέμπει λάμψη και γοητεία. Μη φοβάσαι λοιπόν να ανοιχτείς απέναντι σε νέες γνωριμίες, καθώς φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις κάποιον ξεχωριστό.

Παρθένος
Ετοιμάσου για μια βδομάδα γεμάτη δυνατότητες και ανάπτυξη. Οι κοσμικές ενέργειες λειτουργούν υπέρ σου προσφέροντας σου ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Αυτή είναι η στιγμή για να εστιάσεις στην αυτοβελτίωση και στην ευθυγράμμιση των στόχων με τα αληθινά σου πάθη και επιθυμίες. Αγκάλιασε τις αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σου και εμπιστεύσου τις ικανότητες σου. Στα επαγγελματικά μπορεί να βρεθείς μπροστά σε νέα έργα ή ευθύνες. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να δείξεις τις δεξιότητες και την αφοσίωση σου. Η προσοχή σου στις λεπτομέρειες και η αναλυτική νοοτροπία σου θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα, γι’ αυτό φρόντισε να επιδείξεις την εμπειρία σου. Μη διστάσεις να αναζητήσεις καθοδήγηση ή υποστήριξη από συναδέλφους όταν χρειάζεται. Η συνεργασία με τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία. Σε θέματα καρδιάς αυτή η βδομάδα, αλλά και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σε ενθαρρύνει να καλλιεργήσεις τις σχέσεις σου και να τις εμβαθύνεις. Η ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία θα ενισχύσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, προμηνύονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να σκοντάψεις εκεί που δεν το περιμένεις πάνω σε ένα καρμικό και ανεπανάληπτο έρωτα.

Ζυγός
Ετοιμάσου για μια βδομάδα γεμάτη αρμονία, ισορροπία και αυτοστοχασμό. Οι πλανητικές ενέργειες σου προσφέρουν ευκαιρίες να βρεις εσωτερική γαλήνη και να λάβεις αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σου. Αγκάλιασε τη μεταμορφωτική ενέργεια που σε περιβάλλει και εμπιστεύσου την ικανότητα σου να πλοηγηθείς σε όποιες προκλήσεις προκύψουν. Εστίασε στην ιεράρχηση των επαγγελματικών σου καθηκόντων, στην ανάθεση ευθυνών και την αναζήτηση υποστήριξης όταν τη χρειάζεσαι. Η συνεργασία και εν μέρη ο συμβιβασμός θα είναι το κλειδί για την επίτευξη της επιτυχίας. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου όταν παίρνεις σημαντικές αποφάσεις και διατήρησε ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας με τους συναδέλφους. Η βδομάδα επίσης σε ενθαρρύνει να καλλιεργήσεις τις σχέσεις σου και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου. Το καλοκαιράκι έχει ανεβάσει τη διάθεση σου κι έτσι μπορείς να του ετοιμάσεις εκπλήξεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να γνωρίσεις νέα άτομα και να δημιουργήσεις ουσιαστικές σχέσεις. Μείνε ανοιχτή στις δυνατότητες και άσε τη φυσική σου γοητεία να λάμψει.

Σκορπιός
Οι πλανητικές ενέργειες αυτής της εβδομάδας σου προσφέρουν την ευκαιρία να εμβαθύνεις μέσα σου και να κάνεις σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου ανάπτυξη. Αγκάλιασε την έμφυτη ένταση σου και αξιοποίησε την εσωτερική σου δύναμη, καθώς πλοηγείσαι στις προκλήσεις και αγκαλιάζεις νέα ξεκινήματα. Στα εργασιακά μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να βιώνει ένα κύμα αποφασιστικότητας και φιλοδοξίας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσεις στους στόχους σου, να θέσεις σαφείς προθέσεις και να αναλάβεις στρατηγική δράση. Τα φυσικά σου ένστικτα και η έντονη αντίληψη σου θα σε οδηγήσουν στη λήψη ορθών αποφάσεων. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια και μη φοβάσαι να ρισκάρεις όταν θεωρείς πως είναι απαραίτητο. Αυτή η βδομάδα έχει τη δυνατότητα για επαγγελματική εξέλιξη και αναγνώριση γι’ αυτό μείνε συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη στους στόχους σου. Επέτρεψε στον εαυτό σου να είναι αυθεντικός απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μοιράσου σου μαζί του ερωτικά ενδιαφέροντα και συναισθήματα. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τυχόν φόβους ή περιοριστικές πεποιθήσεις και μπες στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

Τοξότης
Προετοιμάσου για μια περιπετειώδη και επεκτατική εβδομάδα, καθώς σου προσφέρονται ευκαιρίες για ανάπτυξη, εξερεύνηση και αυτοανακάλυψη. Είναι η στιγμή να αγκαλιάσεις την ελεύθερη φύση σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει ισορροπία, και συνεννόηση στις επαφές σου τόσο τις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές. Αυτή η βδομάδα επίσης σε ενθαρρύνει να σκεφτείς έξω απ’ τα κουτάκια στα εργασιακά και να αναλάβεις υπολογισμένα ρίσκα. Χρησιμοποίηση τη φυσική σου αίσθηση για περιπέτεια και μη φοβηθείς να προχωρήσεις μπροστά. Η δικτύωση και η συνεργασία με άτομα τα οποία ταυτίζεσαι στις απόψεις και τους στόχους να είσαι βέβαιη πως θα ανοίξουν νέες πόρτες. Αίσθηση ενθουσιασμού και έντονου πάθους κυριαρχεί στη συναισθηματική – ερωτική ζωή σου. Προγραμμάτισε περιπετειώδη δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου, κάτι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εάν είσαι μόνη, είναι ευκαιρία να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου, να γνωρίσεις νέα άτομα και ενδεχομένως να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία.

Αιγόκερος
Έχεις το θάρρος και την αποφασιστικότητα αυτή τη βδομάδα να κάνεις συναρπαστικά πράματα στη ζωή σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου την επιτυχία. Έχεις την επίγνωση των δυνατοτήτων σου στα εργασιακά γι’ αυτό μη φοβηθείς να πάρεις αποφάσεις, ακόμα και να ρισκάρεις αν νιώσεις ότι παρουσιάζεται μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδείξεις τις ικανότητες σου, να συνεργαστείς για να καταφέρεις να διαπρέψεις. Ωστόσο φρόντισε τον εαυτό σου και λάβε υπόψη τις αντοχές σου. Το να φροντίζεις τον εαυτό σου και να μην τον εξουθενώνεις είναι μια ιερή υποχρέωση σου. Η στοργικότητα και η κατανόηση που λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφο σου ίσως σε βάλουν στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τη σχέση σας. Ωστόσο καλό θα ήταν να πρόσθετες λίγη περισσότερη διασκέδαση και ψυχαγωγία στο καθημερινό πρόγραμμα σας. Εάν είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πάρε πρωτοβουλίες και να είσαι βέβαιη πως στη γοητεία σου δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.

Υδροχόος
Ο ιδανικός συνδυασμός αυτή τη βδομάδα θα ήταν η χαρούμενη και στρατηγική συναναστροφή με συναδέλφους ή επιχειρηματικούς συνεργάτες που συγκαταλέγονται στους φίλους σου. Ο Δίας σου χαρίζει αισιοδοξία και αναζητάς διαφορετικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις σωστές κατευθύνσεις σου. Οι πνευματικές σου δεξιότητες σε βοηθούν να διακριθείς στα εργασιακά και να διεκδικήσεις τις ευκαιρίες, έχοντας ένα ισχυρό άσσο στο μανίκι σου. Η διάθεση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου καθώς και οι ανάγκες σου μεταλλάσσονται από απόλυτα συναισθηματικές σε απόλυτα ανεξάρτητες. Έτσι στιγμές έντασης προσπάθησε να τις καταλαγιάσεις και να μην επιτρέψεις να κλονίζουν τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και νέοι άνθρωποι σε βοηθούν να αποκολληθείς από το παρελθόν και τις δυσάρεστες σκέψεις.

Ιχθείς
Οι πλανήτες στηρίζουν αυτή τη βδομάδα τα σχέδια, τις επιδιώξεις σου και εξασφαλίζουν την ευνοϊκή εξέλιξη των υποχρεώσεων σου. Ωστόσο οι ευθύνες των εργασιακών σου είναι πολλές και θα πρέπει να καθορίσεις τις προτεραιότητες σου, αποφεύγοντας εντάσεις και διαφωνίες. Το πλανητικό σκηνικό αυξάνει δραματικά την ανάγκη σου για αγάπη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθήματα ζήλιας και κατασκοπίας . Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφο σου και μη δημιουργείς σκηνές για το τίποτα. Βάλε φρένο στη φαντασία σου ή τουλάχιστον εκμεταλλέψου την εποικοδομητικά. Εσύ που είσαι μόνη, αν και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται, έντονα συναισθήματα ανασφάλειας σε κάνουν αυστηρή και έντονα επιφυλακτική με νέες γνωριμίες. Κάποιες αποκαλύψεις σε οικογενειακό επίπεδο ή και φιλικό, αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και κάνε μια δεύτερη σκέψη προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα.

 

 

 

Περισσότερα Εδω