Ένα νέο κορίτσι δέχεται μια πρόσκληση σε πάρτι για να μην μείνει μόνη της στο άδειο σπίτι της παραμονή Πρωτοχρονιάς. Έχει χάσει πρόσφατα τους γονείς της και τον σύντροφό της και εμπιστεύεται έναν φίλο, ο οποίος βρίσκεται και αυτός στο μικροσκόπιο της ερευνών για ενδεχόμενη συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μίλησε για τα όσα έζησε το μοιραίο βράδυ.

«Ήμασταν μόνες μας σε μία γωνία, 3 άτομα, 3 κορίτσια, και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό ότι δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή ώρα να πιούμε ένα ποτό να φύγουμε», δηλώνει η 24χρονη.

Αποφάσισαν να φύγουν. Η 24χρονη είχε αρχίσει να ζαλίζεται και μην μπορώντας να βρει το αυτοκίνητό της γύρισε στο ξενοδοχείο και έκλεισε ένα δωμάτιο. Ανεβαίνοντας στο ασανσέρ 3 άνδρες – που είχε δει στο πάρτι – της έκλεισαν το δρόμο και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο. Είναι οι άνθρωποι που στη συνέχεια κατονόμασε ως δράστες.

Την επόμενη μέρα ξύπνησε σ’ ένα δωμάτιο χωρίς να θυμάται τίποτα και τηλεφώνησε στον άνθρωπο που θεωρούσε φίλο της για να την βοηθήσει αλλά εκείνος αφού της είπε να φύγει της έκλεισε το τηλέφωνο.

Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε την ίδια ημέρα της καταγγελίας την Κυριακή, 2 Ιανουαρίου και δείχνει ότι στους μηρούς της υπάρχουν εκχυμώσεις. Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν αν χορηγήθηκε κάποια ναρκωτική ουσία.

Μετά από καταγγελία της 24χρονης ότι ο δικηγόρος ενός εκ των εμπλεκόμενων Θεόφιλος Αλεξόπουλος κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Αστυνομικό Τμήμα, της επιτέθηκε φραστικά, ζητήθηκε η άσκηση προκαταρκτικής εξέτασης για απόπειρα άσκησης σωματικής βίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε την ιδιότητα του ως κομματικού μέλους του μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο ίδιος αρνείται ότι ήρθε σε επαφή μαζί της.

Κυκλώματα μαστροπείας σε Ελλάδα και Κύπρο ερευνούν οι αρχές

Πλοκάμια οργανωμένου κυκλώματος μαστροπών και εκτός ελληνικών συνόρων αναζητούν οι αρχές. Φέρεται να παρασύρουν νεαρές γυναίκες και φοιτήτριες με δόλωμα πάρτι που διοργανώνονται σε πολυτελή ξενοδοχεία. Ήδη στην Κύπρο ξεκινά έρευνα για διασύνδεση κυκλώματος βιαστών στην Ελλάδα με αντίστοιχο κύκλωμα στην Κύπρο.

Δημοσιεύματα στα κυπριακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν λόγο ακόμα και για πιθανή εμπλοκή ηχηρών ονομάτων.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών σε Ελλάδα και Κύπρο θα μπουν ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και οι υπεύθυνοι των μαγαζιών, όπως και ταξίδια που έχουν κάνει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δυο νεαρές γυναίκες στη Θεσσαλονίκη έχουν επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της 24χρονης, ζητώντας την βοήθεια τους για να καταθέσουν στις αρχές όσα έζησαν και οι ίδιες.

Η μία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού του 2016 και η δεύτερη το 2018 από πρόσωπο που ενδεχομένως εμπλέκονται και στην υπόθεση της 24χρονης. Άνθρωπος που δραστηριοποιείται στο χώρο των νυχτερινών μαγαζιών φέρεται διατεθειμένος να προσκομίσει στοιχεία.

Το «εργαλείο» που φέρονται να χρησιμοποιούν τα κυκλώματα για να άρουν τις αντιστάσεις των θυμάτων τους είναι το «χάπι του βιασμού» ή αλλιώς το «χάπι των πάρτι», το οποίο πωλείται δυστυχώς στο διαδίκτυο.

Τα 30 χάπια διατίθενται στην τιμή των 90 δολαρίων και τα 60 στην τιμή των 191 δολαρίων.

Η επίδραση του χαπιού ξεκινά 15 λεπτά μετά την κατανάλωσή του και διαρκεί για περίπου τρεις ώρες. Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία να γίνεται άμεσα η δειγματοληψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Μαρία Μαγκλάρα, Αλέξανδρος Καλαφάτης

Περισσότερα Εδω