Το 2022 έχει «ξεκινήσει» και μπορεί η νέα χρονιά για πολλούς να μην μπήκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού πολλοί είναι οι celebrities που νόσησαν και νοσούν από κορονοϊό, ωστόσο για άλλους τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολλοί είναι οι αναγνωρίσιμοι Έλληνες, οι οποίοι καλωσόρισαν τη νέα χρονιά εντελώς διαφορετικά και παρόλο που βρισκόμαστε στη μέση του χειμώνα, οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν πολλούς στις παραλίες για να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές.

Ποιοι ήταν οι τολμηροί χειμερινοί κολυμβητές, οι οποίοι μοιράστηκαν και σχετικά στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram;

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως όλοι γνωρίζουμε, λατρεύει τα χειμερινά μπάνια και δεν είναι λίγες οι φορές που τον βλέπουμε και μαζί με τους γιους τους στη Βουλιαγμένη να απολαμβάνουν τις βουτιές τους.

Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής του Πρωινού θέλησε να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με την πρώτη του βουτιά, δημοσιεύοντας και σχετικό βίντεο στον λογαριασμό στο Instagram.

Σάκης Ρουβάς

Ο τραγουδιστής που αγαπά την θάλασσα όντας άλλωστε και νησιώτης, γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα με μια βουτιά στο νερό. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Σάκης Ρουβάς είναι χειμερινός κολυμβητής έτσι, τι καλύτερο για εκείνον από μια πρωινή βουτιά στη θάλασσα ανήμερα των Χριστουγέννων.

 

Γιάννης Στάνκογλου

Και ο Γιάννης Στάνκογλου φαίνεται πως ανήκει στους χειμερινούς κολυμβητές, αφού καλωσόρισε τη νέα χρονιά με μία βουτιά στη θάλασσα, χωρίς να πτοείται από τα παγωμένα νερά. Ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την πρώτη του βουτιά για το 2022 με τους followers τους και όπως θα δεις και στο βίντεο, η διάθεσή του ήταν στα ύψη.

Απόστολος Γκλέτσος

Τον έχουμε δει να βουτάει στα Θεοφάνια για τον σταυρό και έτσι αποφάσισε να υποδεχτεί και το νέο έτος.

Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος λατρεύει τα χειμερινά μπάνια και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις του του το επιτρέπουν, φοράει το μαγιό του και πηγαίνει στη θάλασσα, απτόητος από τις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής.

Ο ηθοποιός, καλωσόρισε το 2022 με μία βουτιά, ενώ έστειλε και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το πρώτο του μπάνιο.

Άγγελος Λάτσιος

Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες δεν γνωρίζαμε πως ο Άγγελος Λάτσιος είναι χειμερινός κολυμβητής, ωστόσο, ο ίδιος φρόντισε να αποκαλύψει μία νέα του αγάπη μέσα από τα social media. 

O γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, μετά το ταξίδι του στην Αμερική, επέστρεψε στην Ελλάδα και αποφάσισε να καλωσορίσει τη νέα χρονιά με μία βουτιά στη θάλασσα. Ο Άγγελος Λάτσιος μετά τις χαμηλές θερμοκρασίες στην Αμερική, θέλησε να αλλάξει παραστάσεις, για αυτό φόρεσε το μαγιό του και αψιφόντας το κρύο, βούτηξε στα παγωμένα νερά.

Σπύρος Μπιμπίλας

Και ο Σπύρος Μπιμπίλας ανήκει στους χειμερινούς κολυμβητές, όπου και αυτός θέλησε να υποδεχτεί το νέο έτος με μία βουτιά στη θάλασσα.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, έχει μιλήσει για την απόφασή του τα τελευταία χρόνια να κάνει μπάνιο στη θάλασσα μέσα στον χειμώνα, τονίζοντας πως αυτή η συνήθειά του τον έχει σώσει από το να αρρωσταίνει όπως συμβαίνει σε άλλους.

Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με αφορμή τα Θεοφάνεια, την Τετάρτη 6/1, βούτηξε στη θάλασσα για το πρώτο του μπάνιο για το νέο έτος. 

Ο τραγουδιστής λατρεύει τη θάλασσα και φροντίζει να την απολαμβάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Αυτό έκανε και αυτή τη φορά και όπως θα δεις στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, φαίνεται να το απολαμβάνει στο έπακρο.

Αννίτα Ναθαναήλ

Η Αννίτα Ναθαναήλ διαθέτει έναν δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, αφού σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ίδια είναι λάτρης της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι χειμερινή κολυμβήτρια και δεν σταματά να μπαίνει στη θάλασσα ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό και εμείς να κυκλοφορούμε με τα μπουφάν μας, όμως εκείνη φοράει το μαγιό της και απολαμβάνει το κολύμπι.

  

Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι λάτρης της φύσης και μέσα από τα προσωπικά του social media μας δίνει καθημερινά συμβουλές για το ευ ζην. Πρόσφατα μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να μας πει ποια είναι τα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης, καθώς και εκείνος είναι ένας δεινός χειμερινός κολυμβητής!

Μάρα Δαρμουσλή

Η Μάρα Δαρμουσλή μπορεί να διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο συνεχίζει να απολαμβάνει τα χόμπι της. 

Το γνωστό μοντέλο – ηθοποιός είναι χειμερινή κολυμβήτρια, ενώ εξακολουθεί να επισκέπτεται την παραλία ακόμη και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω