Το 2022 ήταν αναμφισβήτητα μια ιδιαίτερη χρονιά με πολλές δύσκολες αλλά και ευχάριστες στιγμές. Για κάποιους. ήταν λίγο παραπάνω “τυχερή” χρονιά αφού στον κόσμο ήρθαν τα παιδιά τους. Οι Έλληνες celebrities που έγιναν γνώσεις μέσα στο 2022 είναι πολλοί και εμείς τους καταγράψαμε όλους σε μια λίστα και σου τους παρουσιάζουμε παρακάτω.

Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος – 4 Ιανουαρίου 2022

To 2022 ξεκίνησε για την Κλέλια Πανταζή και τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο με τον πιο όμορφο τρόπο. Στις 4 Ιανουαρίου, ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ένα υγιέστατο αγοράκι. To ζευγάρι που έχει ακόμη έναν γιο, τον Μιχαήλ – Άγγελο που είναι 3,5 ετών, βάφτισε τον μικρότερο γιο του στην Ανάβυσσο τον περασμένο Σεπτέμβριο δίνοντάς του το όνομα Ιωάννης – Αλέξανδρος.

Μάρα Δαρμουσλή – Βασίλης Τσατσάκης – 10 Ιανουραίου 2022

To ίδιο ευχάριστα μπήκε το 2022 και για την Μάρα Δαρμουσλή με τον Βασίλη Τσατσάκη. Στις 10 Ιανουαρίου το μοντέλο και ηθοποιός που είναι μητέρα ενός έφηβου αγοριού από τον πρώτο της γάμο, έγινε μαμά ενός ακόμη αγοριού.

Μελίνα Μακρή – Φρανκ Λουβάρης- 3 Φεβρουαρίου 2022

Το πρώτο τους παιδί έφεραν στον κόσμο στις 3 Φεβρουαρίου του 2022 η Μελίνα Μακρή και ο Φράνκ Λουβάρης. Ο γιος του ζευγαριού που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Το όνομα που αποφάσισαν να του δώσουν η Μελίνα Μακρή και ο Φρανκ Λουβάρης είναι Γιάννης.

Εριέττα Κούρκουλου – Bύρωνας Βασιλειάδης – 21 Μαρτίου 2022

Στις 21 Μαρτίου ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη. Το ζευγάρι που ταλαιπωρήθηκε μέχρι να καταφέρει να αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι, σήμερα απολαμβάνει τα παιχνίδια και τις αγκαλιές με τον γιο του που πήρε το όνομα Νίκος.

Ανδρεανή Τσάφου 26 Απριλίου 2022

Mαμά για τρίτη φορά έγινε στις 26 Απριλίου του 2022 η Ανδρεανή Τσάφου. Η πρώην playmate και ο σύζυγός της Παύλος απέκτησαν ακόμη ένα αγόρι και πλέον είναι γονείς τριών αγοριών και απολαμβάνουν τη ζωηρή καθημερινότητα της πενταμελούς πλέον οικογένειάς τους.

Πάνος Ιωαννίδης 

Aρχές Μάϊου έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Ιωαννίδης με το χαρμόσυνο γεγονός να γίνεται γνωστό μια εβδομάδα μετά. Ο γνωστός σεφ έγινε μπαμπάς υπό άκρα μυστικότητα αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της αγαπημένος του. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι πλέον μπαμπάς ενός αγοριού και δείχνει να απολαμβάνει τον συγκεκριμένο ρόλο χωρίς ωστόσο να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα μέσα.

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι – 14 Μαϊου 2022

Ένα υγιέστατο αγοράκι απέκτησαν στις 14 Μάϊου του 2022. Το ζευγάρι, σε λιγότερο από ένα χρόνο σχέσης πήγε τη σχέση του στο επόμενο στάδιο αποκτώντας το πρώτο του παιδί το οποίο όπως έχουν αποκαλύψει θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Μαντώ Γαστεράτου – Νίκος Ισηγόνης 8 Αυγούστου 2022

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν στις 8 Αυγούστου του 2022 η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης. Το ζευγάρι που είχε ήδη έναν γιο, τον Γιώργο, απέκτησε ένα κοριτσάκι στο οποίο όπως έχει αποκαλύψει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός θα δώσουν το όνομα Κυβέλη.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου 16 Σεπτεμβρίου 2022

Το πρώτο τους παιδί υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρωί της 16ης Σεπτεμβρίου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ο γνωστός chef και κριτής του MasterChef με την νεαρή ηθοποιό απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι.

Άκης Πετρετζίκης – Kωνσταντίνα Παπαμιχαήλ 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ακριβώς μια μέρα μετά, στις 17 Σεπτεμβρίου, ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ. Το ζευγάρι που έχει ακόμη έναν γιο, τον Αχιλλέα ο οποίος σήμερα είναι δυο ετών, απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης 21 Σεπτεμβρίου 2022

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης. Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο γέμισε τη ζωή τους με χαρά και φως.

Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς – 26 Σεπτεμβρίου 2022

Γονείς για πρώτη φορά μέσα στο 2022 έγιναν και ο Δημήτρης Παππάς με την Άννα Μπεζάν. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο θα πάρει το όνομα της γιαγιάς του, Χριστίνα.

Στέλλα Δημητρίου – Δημήτρης Μιχαηλίδης 29 Σεπτεμβρίου 2022

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν στις 29 Σεπτεμβρίου μετά από αρκετές δυσκολίες η Στέλλα Δημητρίου και ο Δημήτρη Μιχαηλίδης. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε δυο δίδυμα αγοράκια

Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου 8 Οκτωβρίου 2022

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν στις 8 Οκτωβρίου ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου. Η σύζυγος του ηθοποιού έφερε στον κόσμο το τρίτο κοριτσάκι της οικογένειας.

Γιώργος Τσούλης – Mαριαλένα 14 Οκτωβρίου 2022

Το πρώτο του παιδάκι απέκτησε μέσα στο 2022 και ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Τσούλης. Η σύντροφος του Γιώργου Τσούλη έφερε στον κόσμο στις 14 Οκτωβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι.

Άρτεμις Αστεριάδη – Θαλής 19 Οκτωβρίου

To δεύτερο παιδί με τον αγαπημένο της Θαλή απέκτησε στις 19 Οκτωβρίου η Άρτεμις Αστεριάδη. Η ηθοποιός που έχει ακόμη έναν γιο, μέσα από αναρτήσεις της στο instagram είχε μιλήσει πολλές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της όμως το αγοράκι που ήρθε στον κόσμο ήταν υγιέστατο γεμίζοντάς τη με χαρά, τόσο εκείνη όσο και τον αγαπημένο της Θαλή.

Ζωή Παπαδοπούλου 1 Nοεμβρίου 2022

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι μετά από αρκετές προσπάθειες έφερε στον κόσμο η Ζωή Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια ήθελε πολύ να γίνει μαμά και μετά από αρκετές προσπάθειες τα κατάφερε και πλέον απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα.

Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς 23 Noεμβρίου 2022

Το δεύτερο παιδί τους υποδέχτηκαν στον κόσμο στις 23 Νοεμβρίου ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Το ζευγάρι που έχει έναν μεγαλύτερο γιο ο οποίος σήμερα είναι πέντε ετών, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Χρίστος Αντωνιάδης – Aφροδίτη Τσώνου 23 Νοεμβρίου 2022

Μετά από πολλές δυσκολίες, o Xρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια. Στις 23 Νοεμβρίου το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο δυο δίδυμα αγοράκια που συμπλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μαίρη Συνατσάκη – Ιαν Στρατής 5 Δεκεμβρίου 2022

To πρωί της 5η Δεκεμβρίου ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή. Το ερωτευμένο ζευγάρι που μετρά δυο χρόνια σχέσης, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ήρθε για να ομορφύνει τη ζωή τους και να τους γεμίσει με χαρά και φως.

Βαλεντίνη Παπαπάκη – Κώστας Σόμμερ 22 Δεκεμβρίου 2022

Λίγες ημέρες πριν φύγει το 2022 η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι που έχει ακόμη έναν γιο, αυτή τη φορά απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Περισσότερα Εδω