Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν με σειρές που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο καλοκαίρι, αλλά τα γυρίσματα για τις τηλεοπτικές σειρές, που κάνουν πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο, έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών παραγωγών μελετούν τα σενάρια και επιστρέφουν σταδιακά, μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στα τηλεοπτικά πλατό.

Πολλοί από τους Έλληνες ηθοποιούς, που πρόκειται να δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μας δίνουν μια γεύση από τα γυρίσματα των σειρών στις οποίες πρωταγωνιστούν. Μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών από την αγαπημένη δραματική σειρά “Άγριες Μέλισσες”, αλλά και τις νέες σειρές “Σασμός”, “Η γη τη ελιάς” και “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ορισμένα από τα backstage στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί.

Άγριες Μέλισσες

Στις Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζονται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, το Διαφάνι μπαίνει στην εποχή της δικτατορίας και όλα ανατρέπονται. Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, οι ήρωες θα βιώσουν πολύ δύσκολες καταστάσεις, θα βασανιστούν, θα αναγκαστούν να αποχωριστούν αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάποιοι θα καταστραφούν ενώ άλλοι θα αλλάξουν χαρακτήρα για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Από τις Άγριες Μέλισσες ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο τηλεοπτικός παπά Γρηγόρης, μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τις συναντήσεις με τους συμπρωταγωνιστές του, για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Σασμός

Στη νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha, με τίτλο “Σασμός” σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου, οι ζωές των ηρώων συνδέονται με αίμα, πάθος, έρωτα, φιλία και αγάπη. Τα συναισθήματα των ηρώων περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν δύο οικογένειες συγκρούονται. Μια νέα παραγωγή με σπουδαίους ηθοποιούς που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Από τους πρωταγωνιστές της σειράς Σασμός, οι ηθοποιοί Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ευγενία Σαμαρά και Δημήτρης Λάλος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κάποια στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Alpha.

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς είναι η νέα δραματική σειρά του Mega σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου και σε σενάριο Βάνας Δημητρίου που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους κι εκδίκησης. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα.

Η νεαρή ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα αλλά και η Άντζελα Γκερέκου μας έδωσαν μια γεύση από τα γυρίσματα της νέας σειράς, μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα

Το σκηνοθετικό δίδυμο των επιτυχιών, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega με την νέα κωμική σειρά “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”. Οι “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” με τις αντιθέσεις τους και τις απρόβλεπτες και συνάμα αστείες συγκρούσεις τους έρχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, οι αγαπημένοι ηθοποιοί, Μαρία Λεκάκη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Περισσότερα Εδω