Μοιράσου το αρθρο!

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την πλήρη αναβάθμιση και συντήρηση του οδικού δικτύου από τη Σκιάθο έως τις Κουκουναριές, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή ενός κυκλικού κόμβου στην περιοχή Ακρόπολη. Την σχετική σύμβαση υπέγραψε στον Βόλο ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με σχετική μελέτη, η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί με την Περιφέρεια Αττικής είναι οι ασφαλέστερες όσον αφορά την οδική ασφάλεια.

Το συγκεκριμένο οδικό έργο της Σκιάθου έχει προϋπολογισμό ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και έρχεται να προστεθεί σε σειρά έργων που εκτελεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Σκιάθο, όπως η αναβάθμιση των πεζοδρομίων και του φωτισμού, οι παρεμβάσεις στα ρέματα κ.α.
“Η Σκιάθος έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία 10 χρόνια” σημείωσε ο κ. Αγοραστός, απαρριθμώντας τα έργα του αεροδρομίου, ύδρευσης-αποχέτευσης, του κλειστού γυμναστηρίου κ.α.

Σύμφωνα με τον κ. Αγοραστό, τις τελευταίες ημέρες του 2022 και τις πρώτες του 2023 εντάχθηκαν σε προγράμματα έργα ύψους 14,7 εκατ. ευρώ για τη Μαγνησία.

Περισσότερα Εδω