Στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τις συνεργασίες που δεν θα έπρεπε να έχει δεχτεί, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου ένας άντρας ξεπέρασε τα όρια απέναντί της αποκαλύπτοντας πως αντέδρασε.

Υπάρχουν συνεργασίες που έχεις μετανιώσει γι’ αυτές;

Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες που δεν θα έπρεπε να έχω δεχτεί. Όμως, κοιτάζοντας πίσω, υπήρχαν κάποιοι παράγοντες που έπρεπε να κάνω υποχωρήσεις. Οπότε καταλαβαίνεις ότι κάποιες φορές κάνουμε πίσω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Διανύουμε μια περίοδο που η επικαιρότητα αφορά πολύ τις γυναίκες και όχι με ευχάριστα γεγονότα. Θα ήθελα να το σχολιάσεις.

Το 2021 μετράμε 16-17 γυναικοκτονίες, τα τελευταία γεγονότα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με έχουν σοκάρει και με έχουν αηδιάσει, αλλά, μέσα από το ρεπορτάζ, καταλαβαίνω ότι είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Για το μόνο που χαίρομαι είναι ότι τα θύματα ανοίγουν τα στόματα χωρίς να φοβούνται. Αυτό που θα ήθελα είναι να αλλάξει το νομικό πλαίσιο και να μη μένουν ατιμώρητοι αυτοί οι άνθρωποι.

Εσένα σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ή έβαζες τα όριά σου;

Μια φορά κάποιος ξεπέρασε τα όρια και αμέσως είχα τα αντανακλαστικά και τον αντιμετώπισα face to face και του είπα ότι θα τον κάνω ρεζίλι αν δεν σταματήσει. Μπορεί κάποια κοπέλα να βάζει τα όριά της, αλλά να μη γίνονται σεβαστά, γιατί αν ο άλλος ξέρει ότι δεν θα τιμωρηθεί θα τα ξεπεράσει.

Περισσότερα Εδω