Έρχεται το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2023. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας (Δημάρχου Σάπκα), καθώς και σε παράλληλους χώρους (Δημαρχείο, Γαλλικό Ινστιτούτο, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, Δημοτική Πινακοθήκη) και θα περιλαμβάνει συναυλίες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, προβολές ταινιών μικρού μήκους, ομιλίες και workshops.

Η διοργάνωση υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο της Λάρισας η Πόλη που Μαθαίνει και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Ιδρύματος Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Το μεγαλύτερο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό γεγονός για την Νεολαία της πόλης έρχεται για δυνατό τετραήμερο!

*Το ακριβές πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω