«Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να θολώσουν τα νερά, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο και επιδιώκει μία δίκαιη κοινωνία με ευημερία για τους πολλούς». Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της ΟΜ Φαλάνης.

Ο κ. Κόκκαλης πρόσθεσε με νόημα πως «ενοχλεί της Νέα Δημοκρατία το πρόγραμμά μας γιατί το δικό μας σχέδιο είναι αύξηση μισθών και μείωση τιμών για να αντέξει η μεσαία τάξη και ο εργαζόμενος. Εμείς λέμε ξεκάθαρα πως θα φορολογήσουμε τον πλούτο, όχι τότε φτωχούς και τους εργαζόμενους γιατί θέλουμε μία δίκαιη κοινωνία».

Κατηγόρησε επίσης τον πρώην πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως «ενώ μας λέει ότι δεν έβαλε ούτε έναν φόρο, φόρτωσε με 6 δις ευρώ περισσότερους έμμεσους τους αδυνάμους κι ενώ αφόριζε τα επιδόματα, ήρθε ο ίδιος με τα κάθε είδους «pass» να εμφανιστεί ως ευεργέτης του λαού που υποφέρει. Τι κάνει όμως; Πολύ απλά παριστάνοντας τον μεγαλόψυχο, επιδοτεί ημετέρους, μεγάλες ενεργειακές εταιρείες και μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ».

Σε ότι αφορά το διακύβευμα της 25ης Ιουνίου, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υποστήριξε ότι «είναι μία νέα εκλογική αναμέτρηση, τα πάντα ξεκινούν από το μηδέν, οι κάλπες ξημερώνουν άδειες. Πρέπει να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί, εμείς έχουμε ένα σχέδιο νομικής προστασίας της πρώτης κατοικίας και ρυθμίσεων για τους αδύναμους και τους μεσαίους για τα χρέη τους. Πρέπει να αποτραπεί η κοινωνική λεηλασία, η αδικία και αυτό μπορεί να συμβεί μόνον με ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω