Την αποχώρηση της από το σπίτι του Big Brother ανακοίνωσε στο σημερινό επεισόδιο η Γιώτα Μυλωνά. Μετά από μια εβδομάδα παραμονής στο reality του ΣΚΑΙ, η ίδια δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του παιχνιδιού και να συνυπάρξει με ανθρώπους που δεν ταιριάζει.

Έτσι, μετά το τέλος της διορίας που της έδωσε ο Μεγάλος Αδερφός, η Γιώτα Μυλωνά μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ανακοίνωσε την απόφαση που έχει πάρει. Στη συνέχεια, μετέφερε τα νέα και στους συμπαίκτες της, κάποιοι από τους οποίους δεν έκρυψαν τη θλίψη τους.

«Μετά από αρκετή και όχι ώριμη σκέψη αποφασίζω να αποχωρήσω από το σπίτι του Big Brother, από αυτό το πολύ όμορφο σπίτι με τους διαφορετικούς από εμένα ανθρώπους, γιατί είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ. Κάποιες ψυχές και κάποια μυαλά δεν μπορούν να μείνουν σε τέσσερις τοίχους πόσο μάλλον και με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους μαζί.

Ήμουν ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος αλλά μάλλον πλέον δεν είμαι. Γουστάρω πολύ ώρες ώρες τη μοναχικότητα μου και εδώ δεν μπορώ να την έχω. Ήταν ένα μικρό και ώριμο ταξίδι, δοκίμασα τα όριά μου, δεν έχω όρια… Ελπίζω να μην βγήκε ο χειρότερος εαυτός μου προς τα έξω… Για να μην χάσω τον έλεγχό μου αποφασίζω τα αφήσω τα παιδιά να συνεχίσουν το ταξίδι μόνοι τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιώτα Μυλωνά.

Περισσότερα Εδω