Μοιράσου το αρθρο!

Αφέθηκε ελεύθερος για να δικαστεί σε μια εβδομάδα για τις δύο τσάντες που έκλεψε χθες το απόγευμα και αμέσως συνελήφθη για μια ληστεία και κλοπή, ένας 29χρονος, που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για κλοπές και ναρκωτικά.

Ο δράστης έφυγε από τα Δικαστήρια με τη μητέρα του, καθώς το Αυτόφωρο αναβλήθηκε για την άλλη εβδομάδα λόγω απουσίας μαρτύρων, αλλά λίγο αργότερα πήγε σε σπίτι συγγενή του και έκλεψε μια τηλεόραση…

Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία του ΟΑΕΔ στη λεωφόρο Αθηνών και έκλεψε τις τσάντες των καθαριστριών που εκείνη την ώρα καθάριζαν την υπηρεσία. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια γυναίκα τον αντιλήφθηκε, προσπάθησε να πάρει την τσάντα της πίσω, αλλά ο δράστης την έσπρωξε.

Από τις φωνές τις γυναίκας ξεσηκώθηκαν οι περίοικοι, που επίσης άρχισαν να φωνάζουν, κάλεσαν την Αστυνομία και ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 8 το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που χθες το απόγευμα έκλεψε την τσάντα μιας 64χρονης γυναίκας και στη συνέχεια την τσάντα μιας ανήλικης μαθήτριας Γυμνασίου που είχε αφήσει σε παγκάκι και την οποί απέταξε λίγο πιο πέρα.

Περισσότερα Εδω