Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια η πλατεία Νεάπολης στη Λάρισα να έχει χάσει την παλιά της αίγλη, όταν εκεί στις αρχές του μιλένιουμ μεσουρανούσε στην διασκέδαση με τα πολλά μπαράκια και τις καφετέριες που έσφυζαν από κόσμο.

Στη συνέχεια η πορεία της στην διασκέδαση άρχισε να φθίνει, καθώς τα φαγάδικα (ταβέρνες και πιτσαρίες) πήραν τα σκήπτρα από τα café και τα μπαράκια.

Κάτι όμως άρχισε να κινείται και πάλι στην περιοχή. Μεγάλες γνωστές αλυσίδες καφέ της πόλης θα δώσουν «μάχη» για να κρατήσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς το Mikel (1ης Μεραρχίας), που είχε την… πρωτοκαθεδρία στην περιοχή «βλέπει» και άλλα brand names του κλάδου να μπαίνουν στο παιχνίδι. Πριν λίγο καιρό το Bruno (Καραολή και Δημητρίου) έκανε την εμφάνισή του με νέο κατάστημα, ενώ ετοιμάζεται σε περίοπτη θέση να ανοίξει και νέο κατάστημα το De-tox (1ης Μεραρχίας).

Φυσικά υπάρχουν και κάποια… παραδοσιακά πια cafe της πλατείας που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και στην κρίση και συνεχίζουν την πορεία τους.

Εκτός των cafe όμως, τα ταχυφαγεία καλά κρατούν στην περιοχή της πλατείας, όπως και οι ταβέρνες και οι πιτσαρίες που έχουν εδραιωθεί.

Δεν μένει παρά να δούμε να ζωντανεύει εκ νέου και η νυχτερινή ζωή της πλατείας, με τα μπαράκια που κάποτε μεσουρανούσαν. Όλα αυτά βέβαια, όταν με το καλό αφήσουμε τελείως πίσω μας την εποχή της πανδημίας…

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω