Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 21ης,22ης και 23ης Σεπτεμβρίου 2021. Η κατανομή των αξιωμάτων έχει ως εξής:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   Πρόεδρος 

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ                Α΄ Αντιπρόεδρος

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    Β΄ Αντιπρόεδρος

ΓΚΟΥΝΤΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                  Γενικός Γραμματέας

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ                     Οικονομικός Επόπτης

ΓΑΒΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ         Υπεύθυνος Ψηφιακών και Πληροφοριακών           Συστημάτων

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    Υπεύθυνος Προγραμμάτων και Επικοινωνίας

ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ                    Σύμβουλος

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   Σύμβουλος

Σε δήλωση του ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος που επανεκλέχθηκε και παραμένει στον προεδρικό θώκο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, αναφέρει τα εξής:

Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας με στόχο να ενώσουμε τις φωνές όλων των συναδέλφων, στέφθηκε με επιτυχία.

Η αθρόα προσέλευση 1000 επιχειρήσεων στην εκλογική διαδικασία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, ενίσχυσε τον θεσμικό του ρόλο και αποτελεί μία σημαντική παρακαταθήκη. Καταδεικνύει  επίσης και αυτό είναι το πιο σημαντικό την αγωνία των επιχειρήσεων για το εγγύς μέλλον και την βιωσιμότητά τους. Το όφελος είναι πάντα κοινό και διαχέεται αποτελεσματικά μόνο όταν η φωνή είναι δυνατή και προέρχεται από πολλά άτομα.

Στην προηγούμενη θητεία μας, βρεθήκαμε μπροστά σε τεράστια προβλήματα και καταστάσεις πρωτόγνωρες. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και στις απαιτήσεις των καιρών μέσα σε αντίξοες συνθήκες, με στοχευμένες προτάσεις και διεκδικήσεις από την κυβέρνηση. Ήμασταν πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, καταφέρνοντας να γίνουμε η φωνή των εμπόρων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Με την επανεκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, θα ήθελα να σας εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου και να σας διαβεβαιώσω πως η δική σας εμπιστοσύνη θα είναι για μένα η μοναδική πηγή δύναμης για την επερχόμενη δύσκολη συνέχεια και η εντολή σας, υποχρέωση και καθήκον. Χρέος μου είναι να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινήσαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Δεσμεύομαι ως Πρόεδρος, ότι εγώ προσωπικά αλλά και οι σύμβουλοι που εσείς επιλέξατε, θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο με συνέπεια και ευθύνη, θέτοντας την εθελοντική μας προσφορά στη διάθεση του συλλόγου, με στόχο να εκφράσουμε αυτή τη δύσκολη  περίοδο τις ανάγκες των συναδέλφων εμπόρων και να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάδειξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας της πόλης μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω