Η Όλγα Πηλιάκη πέρασε ένα ξέγνοιαστο και όμορφο Πάσχα στον Βόλο μαζί με τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη και τα δυο τους παιδιά. Η ταλαντούχα χορεύτρια απόλαυσε υπέροχες στιγμές με την οικογένειά της, διασκέδασε και έφαγε όσο ήθελε! Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι στα social media που πρόσεξαν πως έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω, με αποτέλεσμα να την ρωτούν αν είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Η ίδια η Όλγα ανέβασε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαψεύδοντας πως είναι έγκυος και αποκαλύπτοντας πως απλά πήρε κάποια παραπάνω κιλά, εξαιτίας της καραντίνας.

“Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’! Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!” σχολίασε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Όλγα Πηλιάκη.

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω