Άλλος άνθρωπος είναι η Ξένια Μοτσκαλίδου, το plus size μοντέλο που έγινε γνωστό πέρσι μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του GNTM. Πλέον, η Ξένια έχει χάσει κιλά, έχει αλλάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ της και αυτοπροσδιορίζεται ως άφυλο μοντέλο.

Μιλώντας στη Χριστιάνα Κοχλατζή και το Happy Day εξομολογήθηκε: «Δεν μπαίνω στα κουτιά κοριτσιού ή αγοριού. Είμαι κάτι εντελώς ενδιάμεσο και απροσδιόριστο και στην ουσία το έκανα σαν επιλογή για να μην βάζω λόγια που άκουγα από τους άλλους. Θέλω να νιώθω ελεύθερη να έχω π.χ. τα πόδια μου ανοιχτά, ή να μη βαφτώ όταν βγω έξω.

Με ενδιαφέρουν όλα τα φύλα, είμαι ανοιχτή σε όλους και όλα».

Έναν χρόνο πριν, η Ξένια Μοτσκαλίδου δεν είχε δηλώσει ότι θα αυτοπροσδιοριζόταν ως άφυλο μοντέλο.  «Δεν ήταν κάτι που είχα ανακοινώσει στο GNTM, προσπαθούσα να το ψάξω μέσα μου και να είμαι σίγουρη. Ήθελα να ξέρω ότι αυτό νιώθω, αυτό θέλω και αυτό είμαι. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με στηρίζουν σε όλα. Πρόσφατα ζήτησα από τη μαμά μου να μου βγάλει ένα παρατσούκλι λίγο πιο ουδέτερο. Έχω το όνομά μου το Ξένια, το Τζεν και τώρα τελευταία έχω υιοθετήσει και το Χουάν. Να με φωνάζετε όπως θέλει ο καθένας».

Δες το βίντεο:

Δες την οντισιόν της πέρσι στο GNTM:

Περισσότερα Εδω