Ο Στάθης Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό. Όπως είπε ο τραγουδιστής, νοσηλεύτηκε για 13 ημέρες στην εντατική, ενώ τόνισε πως ακόμα και τώρα δε θέλει να κάνει το εμβόλιο.

«Φοβήθηκα τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Το οξύμετρο δεν είχε καμία σταθερότητα και νόμιζα ότι είναι χαλασμένο και πήρα άλλο. Μετά,  πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Έκατσα στο δωμάτιο μία ημέρα και μετά με έβαλαν στην εντατική γιατί έβλεπαν ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. Έκατσα στην εντατική 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Είπα όχι, αρνήθηκα. Αν έβλεπαν τα πράγματα οι γιατροί σκούρα, δεν θα με ρωτούσαν. Δε μπορώ να τραγουδήσω, όπως τραγουδούσα» ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, απλά δεν έχω πειστεί για το εμβόλιο ότι μπορεί να με προστατεύσει όπως λένε οι επιστήμονες. Δεν είπα εγώ ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, όμως δεν με έχει πείσει –ούτε την οικογένειά μου- ότι θα νιώσω κάποια προστασία» είπε σε άλλο σημείο της κουβέντας του με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.

Δες όλη τη συνέντευξη του Στάθη Αγγελόπουλου στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Περισσότερα Εδω