Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media η Νόνη Δούνια εκφράζει δημοσίως την αγάπης της προς τον 18χρονο γιο της, ανήμερα των γενεθλίων του.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το παρελθόν κρατώντας μωρό στην αγκαλιά της τον γιο της, η Νόνη Δούνια θυμάται τη μέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της, φτάνοντας στο σήμερα και στη νέα selfie φωτογραφία με τον 18χρονο πλέον γιο της.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«18 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων! Που απέκτησα σκοπό, αλλά και απόλυτες προτεραιότητες, τις οποίες πια κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να διαταράξει. Όλα τα ανούσια θα με προσπερνούσαν από εκείνη την ημέρα, μια για πάντα.

Μπορεί να μην σε κρατάω στην αγκαλιά μου με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήσουν μικρός, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, αφού σε κρατάω στην καρδιά μου τόσο δυνατά… Μου έχεις δώσει και μου δίνεις συνέχεια πολλούς λόγους για να είμαι υπερήφανη για τον άντρα που βλέπω σήμερα μπροστά μου και που έχω τη χαρά να λέω ότι είναι γιος μας.

Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου αρχίζει από σήμερα, που επισήμως ενηλικιώνεσαι. Εύχομαι να απολαύσεις κάθε στιγμή του στο 100 %! Ζήσε τα όλα με φουλ συναίσθημα, τα κάτω και τα πάνω, γιατί ακριβώς αυτό είναι ζωή! Μείνε αυθεντικός, συνεπής στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Σίγουρα, πολλοί θα σε κριτικάρουν και θα σου λένε πως πρέπει να είσαι και τι να κάνεις… Μην πέσεις στην παγίδα! Μείνε ΕΣΥ. Έχεις μεγαλώσει με απέραντη αγάπη και, το ξέρω, ότι θα την δώσεις, με τη σειρά σου, απλόχερα! Να τα εκατοστήσεις γιε μας», έγραψε η Νόνη Δούνια.

 

Φωτογραφίες: instagram

Περισσότερα Εδω