Θύμα βιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα η πρώην σύντροφός του Μέιβις Αλβάρες όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών.

Η καταγγελία αυτή ήρθε στο φως ένα χρόνο μετά τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου. Η αποκάλυψε έγινε μέσα από συνέντευξη που έδωσε η ίδια η Μέιβις Αλβάρες στην αργεντίνικη Infobae υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό συνέβη του 2001 στην Κούβα όταν εκείνη ήταν ακόμη 17 ετών.

Η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη μέρα ώς τη χειρότερη της ζωής της.

«Ο Μαραντόνα μού έκλεισε το στόμα μου για να μην ουρλιάξω, για να μην πω τίποτα και με κακοποίησε. Η μητέρα μου ήρθε να με δει εκείνη τη μέρα στο σπίτι όπου ήμασταν στην Αβάνα. Ο Ντιέγκο δεν ήθελε να της ανοίξει την πόρτα του δωματίου. Η μαμά μου χτύπησε, αλλά εκείνος δεν της άνοιξε. Με βίασε. Αυτό και έγινε», ισχυρίστηκε η Μέιβις Αλβάρες, λέγοντας πως έχει ήδη καταθέσει για την υπόθεση στο δικαστήριο.

Παράλληλα, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της σχέσης τους είχε σκεφτεί αρκετές φορές να βάλει τέλος στη ζωή της, κατηγορώντας στον Ντιέγκο Μαραντόνα για βίαιες συμπεριφορές σε βάρος της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, κατήγγειλε πως ο ίδιος της είχε ζητήσει να κάνει αυξητική στήθους.

«Ο Ντιέγκο ήθελε να έχω μεγαλύτερο στήθος. Δεν του άρεσε το μικρό στήθος. Ήθελε να έχω μεγαλύτερο στήθος», είπε χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου πόσο ετών ήταν εκείνη την περίοδο, απάντησε πως ήταν μόλις 17. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως παρά την έντονη αντίδρασή της, εκείνος επέμενε και έτσι πήγαν σε έναν γιατρό. Ήταν κάτι, που όπως είπε, δεν το γνώριζε η οικογένειά της.

Περισσότερα Εδω