Η Ντέμι Γεωργίου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Η σεφ που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της και την προτίμησή της στο γυναικείο φύλο αναφέρθηκε σήμερα σε μια κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Με την Άλκηστις ήμουν 10 χρόνια. Δεν ήρθα όμως να μιλήσω γι’ αυτή τη σχέση αλλά για την προηγούμενη. Εκείνη ήταν η πρώτη μου μεγάλη σχέση. Κράτησε έξι χρόνια. Ήταν μια πολύ κακοποιητική σχέση, ψυχολογική, λεκτική βία… Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν αποφάσισα να φύγω πρόωρα από τη σχέση αυτή η αντίδραση της συντρόφου μου δεν ήταν καλή, σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου. 

Είχαμε μια τεράστια ρήξη. Χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα ότι κάπου εδώ τελειώνει. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα πει πουθενά, το είχα κρατήσει για μένα όλο αυτό το διάστημα αλλά όταν έφτασα πια να φοβάμαι για τη ζωή μου απευθύνθηκα και στην αστυνομία. Στο ενδιάμεσο από το νοσοκομείο – γιατί νοσηλεύτηκα – έκατσα δηλαδή και τα βρήκα με τον εαυτό μου και αποφάσισα ότι όλα στη ζωή είναι κάρμα και δε χρειάζονται ούτε ασφαλιστικά ούτε να μπω σε κάποια τέτοια διαδικασία. Εμένα με ένοιαζε να βγω από αυτή τη σχέση και να ξαναβρώ τον εαυτό μου.

Δυστυχώς μου είχε δώσει δείγματα από την αρχή ότι έχει κακοποιητική συμπεριφορά. Δε ξέρω γιατί έμενα. Είναι απ΄αυτά τα περίεργα που νιώθεις. Η κακοποίηση είναι κακοποίηση, δεν έχει σημασία από ποιο φύλο προέρχεται. Οι λόγοι που τσακωνόμασταν ήταν η ζήλεια, κτητικότητα, υπήρχαν περίεργα συναισθήματα. Βγαίνοντας από όλα αυτό δεν έκατσα να το ψάξω πολύ, ήθελα απλά να φύγει. Αυτοπαγιδεύτηκα. Έφτιαξα μόνη μου μια παγίδα για να μη μπορώ να φύγω από αυτό. Δεν είναι ότι με γοήτευσε κάτι. Το έφτιαξα μόνη μου» είπε η Ντέμι Γεωργίου.

Όσο για τη σχέση με την Άλκηστις την οποία μας είχε συστήσει την περίοδο του MasterChef, η Ντέμι Γεωργίου είπε: «Με την επόμενη σχέση μου, την Άλκηστις δεν είμαστε πλέον μαζί. Έχουμε χωρίσει. Ήταν τεράστιος ο έρωτας. Διατηρούμε τυπικές επαφές. Νομίζω ότι αγαπιόμαστε σαν άνθρωποι. Είναι καλά, είμαι καλά. Γνώριζε γι΄αυτά που είχα περάσει και με βοήθησε…».

Περισσότερα Εδω