Απόψε, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 21:00 οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» κάνουν πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, που βασίζεται στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση, περιγράφει τη ζωή και τις καθημερινές συγκρούσεις των κατοίκων μιας φανταστικής κωμόπολης της κεντρικής Ελλάδας.

Ένας από τους ηθοποιούς που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού τις τελευταίες ημέρες, είναι ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος δοκιμάζει για πρώτη φορά την «τύχη» του στην υποκριτική, σε μία τόσο σπουδαία δουλειά.

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα;

Ο Ντάνιελ Νούρκα έχει γεννηθεί στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του σε ηλικία 5 ετών. Στην αρχή είχε έρθει μόνο ο πατέρας του και στη συνέχεια, ήρθε όλη η οικογένεια, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα χαρτιά τους. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο Κιάτο, ενώ στα 18 αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα για να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών. Οι δύο μεγάλες του αγάπες είναι η υποκριτική και το ποδόσφαιρο, ωστόσο οι συγκυρίες δεν τον είχαν βοηθήσει, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, για να ασχοληθεί με αυτά.

Η υποκριτική και το modeling

Το μεγάλο του όνειρο ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο οι συγκυρίες δεν το βοηθούσαν για να τα καταφέρει. Πριν από λίγο καιρό όμως, αποφάσισε να γραφτεί σε μία σχολή για να σπουδάσει υποκριτική και όπως όλα δείχνουν, του βγήκε σε καλό. «Ως ηθοποιός έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για λίγο μια διαφορετική ζωή. Σε μία ζωή πολλές διαφορετικές ζωές. Είναι μαγικό να καταφέρεις να μπεις στο ρόλο και να γίνεις κάποιος άλλος, έστω κι αν αυτό είναι για μία-δύο ώρες. Να ταξιδεύεις μέσα στις ζωές των άλλων σ’ έναν κόσμο που πλάθει κάποιος άλλος», εξομολογήθηκε στο Down Town. 

Το modeling υποστηρίζει πως μπήκε αναπάντεχα στην ζωή του, όταν μία φίλη του τον πρότεινε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και εκεί ξεκίνησε το ταξίδι στο χώρο της μόδας.

Ο ρόλος του στη σειρά

Ο Ντάνιελ Νούρκα υποδύεται τον Άλφρεντ Ντουρχάι. Είναι ένα παιδί από την Αλβανία, όπου ζει και εργάζεται στην Αγγλία. Ερωτεύεται και έρχεται στην Ελλάδα να γνωρίσει τα πεθερικά του. Όλοι πιστεύουν ότι είναι Άγγλος, λόρδος για την ακρίβεια.

Με αυτές τις τιμές τον υποδέχονται όταν φτάνει και στην Ελλάδα. Έρχεται όμως η μοιραία στιγμή που μαθαίνουν ότι δεν είναι Άγγλος λόρδος και εκεί αρχίζει να εκτυλίσσεται το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας με τις αντιδράσεις των υπολοίπων στο άκουσμα της καταγωγής του. «Όταν διάβασα το σενάριο, το ευχαριστήθηκα» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town.

O ίδιος νιώθει πολύ τυχερός που στην πρώτη του δουλειά συνεργάζεται με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες του.

Στο περιθώριο…

«Μπορεί να μην ένιωσα ρατσισμό, ένιωσα όμως στο περιθώριο και ως παιδί δεν ήξερα πώς να το χειριστώ. Ωστόσο, τα παιδιά είναι παιδιά και λένε ό,τι σκέφτονται και αυτά που ακούνε. Η διαπαιδαγώγηση ξεκινάει πρώτα από το σπίτι και συνεχίζεται στο σχολείο. Εγώ θυμάμαι τους γονείς μου στο δημοτικό, αλλά και όταν μεγάλωσα, να μου λένε ότι πρέπει να είμαι ευγενικός, ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι, διαφορετικοί αλλά ίσοι, και να με παροτρύνουν να κάνω παρέα με ένα καινούργιο παιδί που έχει έρθει από άλλη χώρα» παραδέχτηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town.


H τηλεοπτική του σύντροφος, είναι η Τζένη Καζάκου, με την οποία έχουν άριστη συνεργασία αλλά και χημεία, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή Mega «Καλημέρα».

Αναμφίβολα, ο Ντάνιελ Νούρκα αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στο νέο σίριαλ του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα και ο πρώτος του ρόλος στην τηλεόραση θα είναι μόνο η αρχή για μία μεγάλη καριέρα…

Περισσότερα Εδω