Μοιράσου το αρθρο!

Με παρά πολλές πρωτοβουλίες και επιλύσεις θεμάτων προχωρά ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ.Μιχαήλ Μιτζικός για την καλυτέρευση των Δημοτών -επισκεπτών.
Τώρα ειδικά που το Νότιο Πήλιο αποτελεί ένας απο τους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς .Να αναφέρουμε ότι
το χωριό -ψαροχώρι Κατηγιώργη αποτελεί το σημείο που ενώνει όλο το χρόνο μέσω ταχυπλόων σκαφών τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της Σκιάθου με το Βόλο …και αντίστοιχα .
Με βάση λοιπόν πριν λίγες ημέρες έγινε
συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού, με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νικ. Αθανασάκη και την Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Νοτίου Πηλίου Φιλ. Λαμπαδάρη.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου ενημέρωσε τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, καθώς και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ για τα έργα που υλοποιούνται , καθώς για και ζητήματα του Δήμου που χρίζουν επίλυσης.

Στη συνάντηση μετείχαν οι Αντιδήμαρχοι: Δ. Παρησιάδης , Απ. Διανέλλος, Νικ. Μαμμάς , Ι. Ευαγγελάκης, Δημ. Ραμματάς, Βασ. Μανέτας και Ι. Φιλίππου , η υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Μαρία Θλιβερού, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Γ. Πολύζος, καθώς και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Νοτίου Πηλίου Αθ. Κανταράκης και Κ. Ζαζάνης .
Το ASTRA.GR -ASTRA TV παρακολουθεί απο κοντά τα έργα του Δήμου Νοτίου Πηλίου με πολύ ενδιαφέρον ,διότι είναι μια περιοχή που έχει πολλές ομορφιές ,και πρέπει να γίνουν προσβάσιμες σε όλους ,και να παρέχουν την εξυπηρέτηση και τις ανάλογες υπηρεσίες .

ΓΙΑ ΤΟ ASTRA.GR -ASTRA TV
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Περισσότερα Εδω