Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά του, για το bullying που έχει δεχτεί, αλλά και για τη σχέση του με τους φίλους του, κάνοντας μια δήλωση που θα συζητηθεί.

«Είδα την κόρη μου στη “Μήδεια”, δε γινόταν να μην της πω μπράβο, με συγκίνησε. Απλά δοκιμάζει, αν μου πει ότι θα ασχοληθεί δε θα της πω να μην το κάνει. Βλέποντας την κόρη μου να παίζει στο θέατρο, με έχει ξεπεράσει», αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός.

«Είμαι υπερήφανος πατέρας, είμαι εκεί για τα παιδιά μου και προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει ουσιαστικά. Νομίζω ότι κάτι έχω κάνει, και αν μπορώ να υπερηφανευτώ για ένα πράγμα νομίζω ότι αυτό είναι ότι είμαι καλός πατέρας», πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε και στο κομμάτι της φιλίας, τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό για εκείνον: «Η πραγματική φιλία δεν έχει μέσα τον έρωτα; Πιστεύω ότι τον έχει πάρα πολύ. Ο πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο. Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου. Νοιάζομαι για αυτούς, μοιραζόμαστε το όταν είναι καλά ή δεν είναι».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του, και αν ο ίδιος είναι ανταγωνιστικός, ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι: «Ανταγωνιστικός είμαι παντού, αλλά όχι κακά και άσχημα. Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και εργασιακό bullying, αλλά όχι ανταγωνισμό».

Δες επίσης: Γιάννης Στάνκογλου: «Επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες, δε σημαίνει ότι δε μπορείς να φιλήσεις στο στόμα έναν φίλο σου»

Περισσότερα Εδω