Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξακολουθεί να απασχολεί τις τηλεοπτικές εκπομπές, μιας και οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες από γυναίκες εναντίον του, βγαίνουν η μία μετά την άλλη.

Ωστόσο και οι αντιδράσεις των celebrities της εγχώριας showbiz συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, ο Νίκος Κοκλώνης είναι αυτός που τοποθετήθηκε δημόσια κάνοντας τρεις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εκφράζοντας τη θλίψη του για τα περιστατικά που συμβαίνουν εδώ και χρόνια και «κουκουλώνονται» μέχρι να βρεθεί ένας άνθρωπος να σπάσει τη σιωπή του.

«Θλίψη νιώθω – και τρόμο μαζί- που σοκαριστικά περιστατικά σαν του Στάθη Παναγιωτόπουλου μένουν κουκουλωμένα, στην αφάνεια για χρόνια, μέχρι ένας άνθρωπος να σπάσει τη σιωπή και η αλήθεια να λάμψει», έγραψε αρχικά και συνέχισε:

«Ανάμεσα στις επιπτώσεις και οι τάσεις αυτοκτονίας. Ας μην ξεχνάμε την περίπτωση της Λίνας Κοεμτζή, η οποία το 2016 αυτοκτόνησε, διότι δεν άντεχε τη διαπόμπευση που είχε προέλθει από φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο, οι οποίες διοχετεύτηκαν στο διαδίκτυο».

«Η κοινοποίηση ιδιωτικού σεξουαλικού υλικού έχει ως στόχο να προκαλέσει τη διαπόμπευση ενός ατόμου ή να ικανοποιήσει τη διαστροφή του θύτη. Το ψυχολογικό αποτύπωμα που αφήνει είναι τεράστιο. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ψυχολογικές επιπτώσεις είναι παρόμοιες με αυτές του βιασμού».

 

Περισσότερα Εδω