Η πασίγνωστη ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη σε πολύ μεγάλη και πολύ γνωστή εφημερίδα και μίλησε για πολλά και διαφορετικά θέματα από τα οποία άλλα αφορούσαν την προσωπική της και άλλα την κοινωνική ζωή

Ένα από αυτά ήταν και το bulling που γίνεται αν και δεν πρέπει στον εργασιακό χώρο και ότι συνήθως έχει αντίκτυπο άτομα που φαίνονται ως πιο αδύναμα.

Δηλώσεις ηθοποιού

  • Οι δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός με αφορμή αυτή την ερώτηση του δημοσιογράφου πραγματικά σοκάρουν.
  • Αποκάλυψε ότι η ίδια έχει πέσει θύμα  Μπόουλινγκ κατ’ εξακολούθηση και από το ίδιο άτομο έπη πολλά χρόνια.
  • Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι στην μακραίωνο καριέρα της έχει δεχτεί πολύ Μπόουλινγκ από έναν συγκεκριμένο σκηνοθέτη, όπου  επι 15 χρόνια της έκανε την ζωή δύσκολη.

Όσα είπε για το πρόσωπο

  • Ακόμα παραδέχεται, ότι αυτό το πρόσωπο, τότε που εξελισσόταν αυτή η αρνητική κατάσταση ,ήταν πιο ξακουστό από την ίδια και η άποψη του περνούσε παντού και γι αυτόν τον λόγο μπορούσε και να της φέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Συνέπειες που υπέστη

  • Επίσης δήλωσε ότι εξαιτίας αυτού του ατόμου την έχουν κόψει από παρά πολλές δουλειές ,τόσο φίλοι του σκηνοθέτες επειδή δεν ανήκε στον κύκλο του, είτε και ο ίδιος.

Αφορμή για να κρατάει τόσο αρνητική στάση,απέναντι στην κυρία Νικολέττα Βλαβιανού στάθηκε μια διαφωνία τους για κάποιο κοινωνικό θέμα.

Όσα δήλωσε για το θέμα

  • Η ηθοποιός αν και ποτέ δεν αποκάλυψε το πραγματικό όνομα του σκηνοθέτη, τόλμησε να αποκαλύψει ωστόσο ότι κατάφερε πολύ καλά να την κρατήσει μακριά από τον χώρο του θεάματος, αφού η επιρροή του ήταν αρκετά δυνατή και συνέβαλε στο να μην βρίσκει δουλειά από το 1998 έως και το 2011.
  • Οι δουλειές που τις χάλασε αφορούσαν τόσο τα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, κίνηση που την «λάβωσε», επειδή η τηλεόραση εκείνης της εποχής είχε χρυσές πληρωμές και η ίδια έμεινε εκτός, αλλά της έκανε ζημιά και στις θεατρικές παραστάσεις αφού και εκεί δεν την περνάνε επειδή τους επηρέαζε ο σκηνοθέτης.

Ακολουθεί βίντεο με συνέντευξη της ηθοποιού

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω