Τι και αν είναι ακόμη preseason στο ΝΒΑ; Οι Ντάλας Μάβερικς διέλυσαν τους Σάρλοτ Χόρνετς, επικρατώντας με το συγκλονιστικό 127-59, ενώ παράλληλα εύκολη νίκη πανηγύρισαν και οι Φοίνιξ Σανς κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Τα αποτελέσματα των χθεσινών παιχνιδιών στην preseason του ΝΒΑ:

Φοίνιξ Σανς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 119-74

Οι φιναλίστ των περσινών τελικών του ΝΒΑ είχαν εύκολο έργο κόντρα στους Μπλέιζερς του Ντάμιαν Λίλαρντ, επικρατώντας με το εμφατικό 119-74.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, ενώ 12 πόντους πρόσθεσε ο Λάντρι Σάμετ.

Από την άλλη πλευρά, για τους Μπλέιζερς ξεχώρισε ο ηγέτης τους, Ντάμιαν Λίλαρντ, ο οποίος σκόραρε 12 πόντους, ενώ στο πλευρό του με 10 πόντους στάθηκε ο Σι Τζέι Μακόλουμ.

Σάρλοτ Χόρνετς – Ντάλας Μάβερικς 59-127

Σαρωτικοί ήταν οι «Μαβς» κόντρα στους Χόρνετς, οι οποίοι κατέγραψαν αρνητικό ρεκόρ με αυτήν την ήττα. Η ομάδα του Τζέισον Κιντ ήταν ασταμάτητη και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό της.

Για τους νικητές ξεχώρισε χθες ο Τιμ Χάρνταγουέι Τζούνιορ, ο οποίος «σταμάτησε» στους 20 πόντους, ενώ ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ακολούθησε, «αγγίζοντας» το double-double με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Λούκα Ντόνσιτς τελείωσε το ματς με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη μεριά, για τους Χόρνετς που βρέθηκαν σε χείριστη βραδιά, ο μόνος που ξεχώρισε με την εμφάνισή του ήταν ο Τζέιμς Μπουκνάιτ, ο οποίος πέτυχε 12 πόντους.

Ιντιάνα Πέισερς – Μέμφις Γκρίζλις 109-107

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, οι Ιντιάνα Πέισερς κατάφεραν χάρη σε ένα σουτ του Τζέρεμι Λαμπ, περίπου 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, να επικρατήσουν με 109-107 των Μέμφις Γκρίζλις.

Για τους νικητές ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος έφτασε και στο double-double, μετρώντας 24 πόντους και 13 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κρίς Ντουάρτε, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, ενώ ο «λυτρωτής» των Πέισερς, Τζέρεμι Λαμπ, σκόραρε 20 πόντους.

Για την ομάδα του Μέμφις ξεχώρισε χθες με την εμφάνισή του ο «καυτός» Σαμ Μέριλ, ο οποίος σταμάτησε στους 30 πόντους. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Ζιέρ Γουίλιαμς, ο οποίος πρόσθεσε 19 πόντους.

Ορλάντο Μάτζικ – Μπόστον Σέλτικς 103-102

Ο «rookie» Τζεφ Ντόουτιν ήταν αυτός που με δικό του σουτ στη λήξη του παιχνιδιού, χάρισε τη νίκη στους Ορλάντο Μάτζικ κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς με 103-102.

Κορυφαίος για τους νικητές του ντέρμπι ήταν ο Αρ Τζέι Χάμπτον, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους και πήρε 9 ριμπάουντ, αγγίζοντας το double-double. Με αξιώσεις στο πλευρό του στάθηκε ο Γουέντελ Κάρτερ που πήρε 13 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ.

Για τους «Κέλτες» ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Γκάρι Νέισμιθ, ο οποίος σκόραρε 23 πόντους και έδωσε 4 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ρομέο Λάνγκφορντ, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη 12 πόντους.

Νιού Γιορκ Νικς – Ντιτρόιτ Πίστονς 108-100

Με «όπλο» τους το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, οι Νικς έφτασαν στη νίκη με 108-100 κόντρα στους ανταγωνιστικούς Ντιτρόιτ Πίστονς.

Πρωτεργάτης για τους Νεοϋρκέζους ήταν ο σταρ της ομάδας, Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος σταμάτησε στους 29 πόντους, φτάνοντας παράλληλα στο double-double με 11 ριμπάουντ και μοίρασε ακόμη 5 ασίστ. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Ταζ Γκίμπσον, ο οποίος σκόραρε 21 πόντους και κατέβασε 8 ριμπάουντ.

Για τους Πίστονς ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Τζέραμι Γκραντ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ. Από κοντά του βρέθηκε και ο Φρανκ Τζάκσον, που πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ντένβερ Νάγκετς 108-99

Με την ομάδα του Ντένβερ να μην κάνει αρκετά μεγάλο rotation, οι Θάντερ εκμεταλλεύτηκαν τις χθεσινές αδυναμίες της και επικράτησαν με σχετική άνεση.

Κορυφαίος για τους νικητές χθες ήταν ο Μπάζλεϊ, που άγγιξε το double-double με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Ντορτ, ο οποίος πρόσθεσε 14 πόντους.

Για τους Νάγκετς ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο MVP της Λίγκας, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος έφτασε στο double-double μετρώντας 22 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα πρόσθεσε 5 ασίστ στον καμβά του.

Γιούτα Τζαζ – Μιλγουόκι Μπακς 124-120

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Γιούτα Τζαζ με 124-120 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 21 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής. Τα «Ελάφια» πραγματοποίησαν μεγάλο rotation και ξεκούρασαν αρκετούς από τους βασικούς τους παίκτες.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζόρνταν Κλάρκσον, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τζάρεντ Μπάτλερ, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους και έδωσε 7 ασίστ.

Για τους Μπακς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους και τα 5 ριμπάουντ. Ο Τζου Χόλιντεϊ έμεινε στους 13 πόντους.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω