Κάλεσμα συμμετοχής στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απευθύνει ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας κ. Βασίλης Ζωγράφος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με αίσθημα ευθύνης καλώ τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

Καλώ τους φίλους να προσέλθουν, να γίνουν μέλη με δήλωσή τους στα εκλογικά κέντρα και να ψηφίσουν.
Σύντροφοι και συντρόφισσες μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Πρέπει να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο, συντροφικό, τις όποιες ιδεολογικές διάφορες έχουμε. Είναι φυσικό να υπάρχουν μια και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι κόμμα κυβερνητικό, πολυσελλικτικό. Η Αριστερά φημίζεται για τη Δημοκρατία και το σεβασμό στην άποψη του καθένα μας.

Τη Δευτέρα πάλι όλοι μαζί θα είμαστε. Ενωμένοι, δυνατοί, για έναν ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ και μια Αριστερά ισχυρή, έτοιμη για αξιόπιστη αντιπολίτευση ,ώστε να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού για μια νέα αριστερή, προοδευτική δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας.

Γι’ αυτό είναι λάθος να κάνουμε αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα και να στοχοποιούμε υποψήφιους προέδρους, με πισώπλατα μαχαιρώματα και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη με μυθεύματα. Να γινόμαστε αυτόκλητα υπερασπιστές του πρώην προέδρου, ενώ ο ίδιος επανειλημμένα δήλωσε να σταματήσουν όλοι να επικαλούνται το όνομά του.

Υποψήφιοι πρόεδροι , είναι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΎΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που με αυταπάρνηση υπηρέτησαν τις πολιτικές της από καίριες θέσεις, μαζί με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα χάραξαν και έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια.

Είναι εκ του πονηρού, και καθόλου συντροφικό να συκοφαντούμε στο όνομα του πρώην προέδρου, υποψήφιους προέδρους που ήταν στενοί συνεργάτες του, οι οποίοι σήκωσαν μεγάλο βάρος στις πλάτες τους στην κυβέρνηση της Αριστεράς.

Όλοι κρινόμαστε από την προσφορά, τη συνέπεια, τη σοβαρότητα και όχι από το Fb και τις σκοπιμότητες μεγάλης μερίδας των ΜΜΕ που πολέμησαν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον Αλέξη Τσίπρα και σήμερα επιδιώκουν τη διάλυση της Αριστεράς στην Ελλάδα. Δεν είμαστε οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά μέλη του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού Αριστερού Κόμματος. Υπηρετούμε τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή Αριστερά, και ο κόσμος της εργασίας, η νεολαία, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι, περιμένουν πολλά από εμάς. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τους απιγοητεύσουμε.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω