Σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δέχτηκε «καταιγισμό» ερωτήσεων για το Καλό Μεσημεράκι, το τηλεοπτικό του μέλλον, τον Τριαντάφυλλο και την Ελεονώρα Μελέτη.

Για το Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον. Αν είχαμε, θα το λέγαμε στην εκπομπή φαντάζομαι…».

Όταν ρωτήθηκε για τον Τριαντάφυλλο κι αν θα του ευχηθεί καλά Χριστούγεννα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Γιατί να μην του ευχηθώ; Αλήθεια εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο. Πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ; Μην το συνεχίζετε… Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι. Ποια είναι η κοπέλα η άτιμη; Θα πάω να δω που μένει τα Χριστούγεννα…».

«Θα θυμηθείτε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα, μια ωραία εμπειρία…», ρώτησε στη συνέχεια η ρεπόρτερ, με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω. Βάλε όποια χρονιά θες».

Σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για το αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε όλοι μαζί; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μη ρωτάτε τέτοια πράγματα. Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Μην απαντήσετε… Είναι κακή τηλεόραση, καινούρια στήλη. Σας ευχαριστώ πολύ».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε από το Mega Καλημέρα.

Περισσότερα Εδω