Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Βαλάντης, ο οποίος καθημερινά έρχεται σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του στο Survivor.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, είδαμε τον Βαλάντη να συνομιλεί με τον συμπαίκτη του, Λάμπρο Κωνσταντάρα σε έντονο διάλογο. Το πρόβλημα του Βαλάντη αυτή τη φορά ήταν ότι ενώ ήταν ο ίδιος που κουβάλησε ξύλα και φύλλα για να προστατέψουν την καλύβα από τη βροχή τελικά δεν υπήρχε χώρος για να κοιμηθεί ο ίδιος. Ο Λάμπρος αντέδρασε σε αυτή του την έκρηξη λέγοντας πως αν δεν του αρέσει το παιχνίδι και δυσκολεύεται μπορεί να φύγει προκαλώντας ακόμη περισσότερο τον θυμό του συμπαίκτη του.

Ο Νίκος Μουτσινάς, την Τετάρτη 12/1 μέσα από την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, σχολίασε την ένταση μεταξύ των δύο παικτών υποστηρίζοντας τον Βαλάντη.

«Εγώ τον καταλαβαίνω τον Βαλάντη. Δεν είπα ότι είμαι μαζί του, απλά στο συγκεκριμένο περιστατικό, τον καταλαβαίνω. Φαντάζομαι ότι όντως συνεισφέρει στην καλύβα, δεν νομίζω να λέει ψέματα γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν του το ζητάνε ή αν το κάνει από μόνος του, αλλά θέλω να σκεφτούμε πόσες είναι οι φορές που κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε, αλλά ουσιαστικά το κάνουμε για να μας πούνε μπράβο και να αισθανθούμε καλά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πρόσθεσε: «Ο Βαλάντης επειδή δίνει περισσότερο από όσο θέλει και μπορεί, περιμένει και κάτι ανάλογο από τους άλλους, χωρίς να του το έχουν ζητήσει όμως. Βάλε και την προσωπικότητα που δεν την ξέρουμε, βάλε και το σφίξιμο της υπόθεσης και ο Λάμπρος ξέφυγε πολύ. Δεν συμφωνώ καθόλου αλλά έχει δίκιο».

Περισσότερα Εδω