Ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για τρίτη φορά σε ηλικία 70 ετών, καθώς 31χρονη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου να διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης διατηρεί σχέση με την ταλαντούχα τραγουδίστρια τα τελευταία δύο χρόνια και ο έρωτά τους θα επισφραγιστεί με τον ερχομό του γιου τους. Το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος έχει δύο παιδιά, την Σοφία Καρβέλα και τον έφηβο Ανδρέα.

Ο Νίκος Καρβέλας απέκτησε το πρώτο του παιδί με την Άννα Βίσση το 1983. Η Σοφία Καρβέλα έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της και αρκετές φορές μοιράζεται τρυφερές εικόνες τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να μένει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Πανούργια και τα παιδιά τους, ωστόσο, φροντίζει να ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα για να βλέπει τους γονείς της.

«Όταν έχεις για γονείς δύο rock ’n’ roll royals, έτσι χαρακτηρίζει τον Νίκο Καρβέλα και την Αννα Βίσση, δεν μπορείς παρά να τους παρατηρείς. Είναι σαν να γεννιέσαι καταδικασμένος να ενηλικιωθείς πριν την ώρα σου προκειμένου να ξεδιαλύνεις την πραγματικότητα από τη φαντασία, την πραγματική οικογενειακή ζωή, είχε δηλώσει η Σοφία Καρβέλα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το 2008 ο Νίκος Καρβέλας απέκτησε το δεύτερο παιδί του μαζί με την Αννίτα Πάνια, τον Ανδρέα Καρβέλα. 

Ο γιος τους, ο οποίος σήμερα είναι 13 ετών, φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά του, καθώς του αρέσει πολύ η μουσική. Μάλιστα, πριν δύο χρόνια με ένα βίντεο που ανήρτησε στο Youtube, κατάφερε να γίνει viral. Το τραγούδι του με τίτλο  «Κολυμπάω και γ@μ@ω» ανέβηκε στο youtube το 2019, ξεκίνησε από το Tik Tok με πολλούς χρήστες να το χρησιμοποιούν στα βίντεό τους.

Ο Ανδρέας Καρβέλας, με το ψευδώνυμο ΑΚ, είναι πολύ ενεργός στο Instagram και λατρεύει την τραπ μουσική.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω