Πατέρας θα γίνει για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας. Όπως έγινε γνωστό μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης περιμένει τον καρπό του έρωτά του από την 31χρονη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου.

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

Ήταν Νοέμβριος του 2019 όταν ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι τηλεοπτικές εκπομπές είχαν παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ για τη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του μουσικοσυνθέτη, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια.

Το φρεσκοερωτευμένο τότε ζευγάρι επιστρέφει στην Αθήνα συνεχίζοντας τις δημόσιες εμφανίσεις μπροστά στους φωτογράφους. Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου πιασμένοι χέρι – χέρι για αγορές στο εμπορικό κέντρο…

Ο Νίκος Καρβέλα και η Έλενα Φερεντίνου είναι αχώριστοι! Την ίδια περίοδο απασχολούν ξανά τα media, όταν επισκέφτηκαν το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδούσε η Άννα Βίσση προκειμένου να την απολαύσουν από πολύ κοντά…

Όσα δεν γνώριζες για την Έλενα Φερεντίνου

Η Έλενα Φερεντίνου είναι 31 ετών και είναι τραγουδίστρια, με μια ιδιαίτερη βελούδινη χροιά, που έχει ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της, τόσο σε μουσικές σκηνές, όσο και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στα φετινά Πρέσπεια.

Ο μουσικοσυνθέτης εμπνέεται από την αγαπημένη του Έλενα γράφοντας ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι με τίτλο «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί». Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα εξίσου ιδιαίτερο music video, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Γρηγορακάκης.

Ο Νίκος Καρβέλας και οι σχέσεις με τις πρώην του

Οι δηλώσεις και οι αναφορές του Νίκου Καρβέλα για την προσωπική του ζωή είναι ελάχιστες. Εδώ και δεκαετίες, ο ίδιος φροντίζει να μιλά μέσα από τη μουσική του, κάνοντας μετρημένες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι περισσότερες  γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του, έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια άψογη φιλική σχέση. Δύο τρανταχτά παραδείγματα, Άννα Βίσση – Αννίτα Πάνια.

Πρόσφατα εξάλλου είδαμε την πετυχημένη τραγουδίστρια να συναντά τηλεοπτικά την παρουσιάστρια του Open σε μια συνέντευξη με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρβέλα…

 

Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου σε κοινές διακοπές με την Άννα Βίσση…

Τον Ιούνιο του 2020 ο μουσικοσυνθέτης περνά χαλαρές στιγμές δίπλα στην αγαπημένη του, έχοντας μάλιστα στην παρέα του την Άννα Βίσση. Όλοι μαζί βρίσκονται στην Καλαμάτα, ανεβάζοντας στα social media κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους.

«Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς», ήταν η λεζάντα της Άννας Βίσση στο instagram.

«Η πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα», ανέφερε πρόσφατα  η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα, σε συνέντευξή της.

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια και η διαφορά ηλικίας

Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Καρβέλας γιόρτασε τα 70α του γενέθλια δίπλα στη σύντροφό του. Η Έλενα Φερεντίνου είχε ευχηθεί δημοσίως στον μουσικοσυνθέτη κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

 

 

 

Όσο για τη διαφορά ηλικίας, ο Νίκος και η Έλενα έχουν 39 ολόκληρα χρόνια διαφορά – Βέβαια μη ξεχνάμε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά με τον 70χρονο Νίκο Καρβέλα να δηλώνει και πάλι… καψούρης με τη νεαρή γυναίκα που τα τελευταία χρόνια άλλαξε τα πάντα στην προσωπική του ζωή.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω