Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του φετινού Survivor ξεκινά και ο Νίκος Γιάννης βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που οδεύουν προς το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορεί ο ίδιος να μην βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρεμιέρα του Survivor, η παρουσία του ωστόσο στο παιχνίδι έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια με τον Νίκο Γιάννη να απέχει από στρατηγικές και… κατευθύνσεις.

Νίκος Γιάννης – Βιογραφικό: Όσα δεν γνώριζες για τον παίκτη του Survivor

Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1983 (39 ετών). Μεγάλωσε στο χωριό Καστράκι του νομού Τρικάλων, που βρίσκεται κοντά στην Καλαμπάκα, όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, μέχρι που ξεκίνησε τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των Οικονομικών.

Αφού ολοκλήρωσε εγκαίρως τις σπουδές του, αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στην Αθήνα, κυνηγώντας το όνειρο και το πάθος του… να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό. Από μικρή, μάλιστα, ηλικία είχε ανακαλύψει την έφεση και την κλίση του στον χορό, καθώς διοργάνωνε μικρές χορευτικές παραστάσεις στην πλατεία του χωριού του μαζί με τους φίλους του, με όνειρο κάποτε να καταφέρει να παρουσιάσει τις χορευτικές του ικανότητες σε μεγάλες σκηνές. Και έτσι έγινε!


Κατάφερε να περάσει στην Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή χορού και να κάνει γνωριμίες με πολλά άτομα του χώρου. Από τότε μετράει πολυάριθμες συνεργασίες ως χορευτής και ως χορογράφος πολλών καλλιτεχνών, ανάμεσα τους και η Ελευθερία Ελευθερίου, πρώην παίκτρια του Survivor 2021, και ο Νίκος Βέρτης, τον οποίο συνόδευε χορευτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

Έχει ασχοληθεί, ακόμα, με το θέατρο στην παράσταση ”Γοργόνες και Μάγκες”, που αποτέλεσε την αφορμή για τη γνωριμία του με την Μαρία Κορινθίου, με την οποία διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις μέχρι σήμερα, ενώ επιμελήθηκε αρκετές φορές τις χορογραφίες της στο Dancing with the stars.

Παράλληλα, έχει αναλάβει τις χορογραφίες σε διάφορα events και shows, όπως Star Academy, MAD VMAS και MADWALK , ενώ αισθητή έχει κάνει την παρουσία του σε διάφορα video clips καλλιτεχνών, αλλά και στην τηλεόραση, συνοδεύοντας χορευτικά την Μπέττυ Μαγγίρα στο My Style Rocks, με την οποία, μάλιστα, είχαν ταξιδέψει μέχρι την Αμερική για την ανάγκη κάποιων εμφανίσεων.

 

Μεγάλο κομμάτι, όμως, της χορευτικής του καριέρας αποτελεί και η διδασκαλία. Όταν του έγινε η πρόταση να μπει στο Survivor δίδασκε σε αρκετές σχολές, με κυριότερη αυτή του γνωστού χορογράφου Πάνου Μεταξόπουλου, στην οποία απασχολείται ήδη πολλά χρόνια.

Νίκος Γιάννης – Όσα δεν γνώριζες για τον παίκτη του Survivor

-Έχει ένα κατοικίδιο, ένα κουνέλι αποκαλούμενο Κοβιντ, το οποίο άφησε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Νίκο όταν ήταν μικρό για να το προσέχει όταν η ίδια μπήκε το περασμένο έτος στο Survivor, αλλά ο Νίκος δε μπόρεσε να το αποχωριστεί. Μάλιστα ο Κοβιντ έχει γίνει viral στον λογαριασμό του Νικογιαννη στο TikTok (@_nikogiannis_)

-Είναι δεύτερος στα στατιστικά και αν είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι θα είχε προσαρμοστεί περισσότερο στους στίβους μάχης, και πολύ πιθανό να είχε κατακτήσει ακόμα καλύτερη θέση στα στατιστικά.

-Δεν μπορεί να προκαλέσει ίντριγκα, καθώς σέβεται τον ίδιο τον εαυτό του , αλλά και τα άτομα που έχει απέναντι του.

-Ξέρει να χορεύει όχι μόνο στο ρυθμό του χορού, αλλά και στο ρυθμό της ζωής, έκανε πάντα αυτό που αγαπούσε και μπήκε στο παιχνίδι για να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του και να σπάσει τη ρουτίνα του και αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα και επεισόδιο με το επεισόδιο, λόγω των επάθλων που κερδίζει και των νικών που φέρνει, ότι πραγματικά ήταν η στιγμή του!

Θα καταφέρει ο Νίκος Γιάννης να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Survivor; Μέχρι στιγμής πάντως ο ίδιος έχει κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Νίκος Γιάννης: Μερικές από τις πιο έντονες στιγμές του στο Survivor:

 

 

Περισσότερα Εδω