Με το δεξί μπήκε η ΑΕΛ στα πλέι-άουτ της Super League, καθώς για την 1η αγωνιστική επικράτησε στη Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 και έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής. Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν στο 67’ ο Ντουρμισάι και στις καθυστερήσεις ο Νούνιτς.

Καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος και απείλησαν στο 13’ με την κεφαλιά του Λισγάρα που απέκρουσε δύσκολα ο Νάγκι και στο 27’ όταν ο Μπεντινέλι πέρασε τρεις αντιπάλους, αλλά η μπαλιά του για τον αφύλακτο Ντάουντα δεν ήταν καλή.

Στο 35’ η ΑΕΛ είχε τη πρώτη καλή ευκαιρία της στο παιχνίδι σε κεφαλιά του του Ντουρμισάι που έδιωξε ο Βέρχουλστ, ενώ τρία λεπτά αργότερα (38’) ο Μαξιμένκο έδιωξε τελευταία στιγμή προ του Ντάουντα.

Μια ανάσα από το γκολ έφτασε ο Απόλλωνας στο 54’ με το σουτ του Μπεντινέλι που σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ του Κολ πέρασε άουτ. Στο 67’ η ΑΕΛ βρήκε δίχτυα με τον Ντουρμισάι που νίκησε τον Βέρχουλστ για το 0-1.. Στο 84’ ο Νάγκι κράτησε ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Σίλβα, ενώ στο 89’ οι «βυσινί» είχαν δοκάρι σε σουτ του Ακούνια. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλοσάβλιεβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Βέρχουλστ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε, αλλά ο Νούνιτς που ακολούθησε πλάσαρε για το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Φατιόν, Ιωαννίδης – Ακούνια, Στίφλερ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν (72΄ Λαγός), Σλίβκα, Φερνάντεζ (72΄ Μουνιέ), Τσιλούλης (52΄ Κολ), Μπεντινέλι, Ντάουντα (53΄ Ιωαννίδης)

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ηλιάδης, Στίφλερ (86΄ Σπαρβ), Ντουρμισάι (78΄ Νούνιτς), Μουκάντζο (58΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Ζίζιτς, Πινακάς (79΄ Μπεν-Χατίρα), Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο

Περισσότερα Εδω