Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη καθώς την περασμένη Δευτέρα 11/10 παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, Κωστή Μαραβέγια

Το ζευγάρι τέλεσε τον πολιτικό του γάμο στην Ύδρα, κεκλεισμένων των θυρών και έζησε αυτή την ξεχωριστή ημέρα όπως μόνο εκείνο ήθελε! Και μπορεί να μην ήθελαν φωτογράφους και κάμερες, ωστόσο λίγες ώρες μετά η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας και οι μόλις 10 καλεσμένοι τους άρχισαν να μοιράζονται φωτογραφίες από τον γάμο στα social media.

Το πρωί της Πέμπτης, η γοητευτική ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια. Η Τόνια Σωτηροπούλου μας έδειξε στιγμιότυπα από τη στιγμή που αντάλλαξαν τους όρκους τους, τις βέρες, τη στιγμή που έκοψαν την γαμήλια τούρτα αλλά και τους χορούς τους στο ξέφρενο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε.

Διάβασε επίσης: Κωστής Μαραβέγιας – Η φωτογραφία με το φιλί από τον γάμο με την Τόνια Σωτηροπούλου και τα λόγια αγάπης

«Λίγη αγάπη ακόμα… Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη, γίναμε ήλιοι, άστρα διάπυρα. Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι» έγραψε η ευτυχισμένη νύφη στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δες τις φωτογραφίες:

Περισσότερα Εδω