Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Στο ζήτημα των δίδυμων κόμβων που βρίσκονται στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας αναφέρθηκε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Συμβαίνει Τώρα και στη Βάσω Σαμακοβλή.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο ίδιος ξεκίνησε την κουβέντα αναφερόμενος στην αρνητική απάντηση που έλαβε από την Εφορεία Νεωτέρων Μηνμείων λέγοντας για ακόμη μία φορά ότι το έργο θα ολοκληρωθεί ακόμα και αν η χρηματοδότηση δεν δοθεί. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Δήμος Βόλου θα επανέλθει με νέα πρόταση προς την Υπηρεσία προκειμένου να λάβει τη χρηματοδότηση των 750.000 από τα Ευρωπαϊκά ταμεία.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Μία μερίδα ανθρώπων επιμένει, ενώ ο κόσμος φωνάζει ότι γυρίζουμε σελίδα. Ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και η χρηματοδότηση και με ένα γελοίο πρόσχημα, με μία περίεργη τύπισσα, τη διευθύντρια του γραφείου Νεωτέρων Μνημείων που θεώρησε ότι μία κακόγουστη μάντρα, αποτελεί μνημείο. Το μνημείο είναι μέσα, όχι έξω. Η χρηματοδότηση είναι από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπάρχουν προδιαγραφές. Δυστυχώς, χάσαμε τη χρηματοδότηση ύψους 750.000 ευρώ, λόγω της άρνησης της Εφορείας Νεωτ. Μνημείων. Θα κάνουμε άλλη μία προσπάθεια να πρυτανεύσει η λογική, με μία νέα αίτηση με 2-3 διορθώσεις. Είναι παιδικές ιστορίες αυτές, σαν να θες να ξεγελάσεις το παιδί».

Στη συνέχεια, διερωτήθηκε τι προσφέρει η Εφορεία Νεωτέρων Μηνμείων και πιο συγκεκριμένα τι έχουν να προσφέρουν στην πόλη του Βόλου.

«Αυτή η κυρία Γεωργίου έκανε τα ίδια και στην ανάπλαση του Αναύρου, επειδή βάλαμε λουλούδια στις σκουριασμένες γραμμές του τρένου. Αφού είναι μνημεία, συντηρείστε τα. Βγαίνετε έξω και όποιον πάρει ο Χάρος; Έτοιμα να καταρρεύσουν όλα και μέσα στη βρώμα. Αν πηγαίνατε πριν το 2015 στο παλιό Κοιμητήριο, φοβόσουν να μπεις μέσα» είπε ο Δήμαρχος.

Τέλος έκλεισε τη συζήτηση με μία ακόμα υπόσχεση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. «Δεσμεύομαι στους πολίτες της Νέας Ιωνίας ότι ο κόμβος θα γίνει με χρήματα των δημοτών, που δε χρειάζεται κανένα χαρτί από καμία υπηρεσία. Αν κάνουμε λάθος θα το κρίνουν οι πολίτες του Βόλου και όχι η κ. Γεωργίου.»

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω